Jump to content
Sign in to follow this  
ryeguy

really weird pixelsearch problem

Recommended Posts

When i use pixelsearch out of game, with a CONSTANT (non variable) region, it gets done in .4 seconds. When I do it ingame, with the exact same settings, it takes 24 seconds. And this is on a 300x300 region. The color isn't being found on either of them, so the thing really is searching all 900 pixels on both. Why is it doing this?

EDIT: Problem solved. The game was taking up CPU, and slowing down the process. Duh.

Edited by ryeguy

Share this post


Link to post
Share on other sites

It's much more than 900 pixels :( Area of a rectangle: Length * Width. 90,000 pixels, I think.

Anyway, what're your computers specs? You have to realize the game is crunching a lot of data to spit the images out to you, that might be what's slowing it down.


"I thoroughly disapprove of duels. If a man should challenge me, I would take him kindly and forgivingly by the hand and lead him to a quiet place and kill him." - Mark TwainPatient: "It hurts when I do $var_"Doctor: "Don't do $var_" - Lar.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...