Sign in to follow this  
Followers 0
laurin1

Windows 7 x64 - Error changing icon

3 posts in this topic

Since I upgraded my machines to Windows 7 64 Bit, about 50% of the time when I compile a script, I get

Aut2Exe Error

Error changing icon: Unable to read the icon or icon was of the wrong format.

I can compile a second time, without changing any setings, just hitting F7 again, and it works. Sometimes, I have to compile several times, before it will work. Sometimes it works fine the first time. What is causing this? It's driving me crazy?


Keith Davis

MCSA, ZCE, A+, N+

http://www.laurinkeithdavis.com

Share this post


Link to post
Share on other sites



I have a similar (if not the same) issue, namely that UPX fails sometimes, but works if I compile again. I would guess it's some sort of permission thing.

Win7 x64 with UAC activated.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have a similar (if not the same) issue, namely that UPX fails sometimes, but works if I compile again. I would guess it's some sort of permission thing.

Win7 x64 with UAC activated.

I've had that same problem, but that was because I was compiling to a UNC and my antivirus was blocking it. If complile to a local directory, I never have that problem. BTW, we do not UAC DIS-abled.


Keith Davis

MCSA, ZCE, A+, N+

http://www.laurinkeithdavis.com

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0