Sign in to follow this  
Followers 0
nlgma

Open with .... SciTE ?

4 posts in this topic

I'm having an issue setting my .au3 files to be opened with SciTE.

Windows 7 - Open With - Change Default Program

When I browse to *\Autoit3\SciTE\ and choose SciTE.exe. SciTE does not seem to populate in the "Open with" window. I have already downloaded and install the newest version of both Autoit3 and SciTE. I can choose to "Open with" AutoIt3.exe.

I know it's me... But help me out foo.

Share this post


Link to post
Share on other sites



#3 ·  Posted (edited)

Install SciTE4AutoIt3 installer and select to use SciTE for open during install or use SciTEConfig to change it.

Jos

Thank you,

I have it configured correctly with SciTEConfig, But the icons in windows show up as the default unknown icon verses the SciTE icon. While playing around I noticed that if I rename the SciTe.exe to anything other then SciTe.exe. (aka Copy - SciTE.exe)I can use the "Open with" and choose SciTE from the list, But the icons are still the default unknown icon.

I have my autoIt3 folder installed in My Dropbox folder. Could that be causing the issue ?

Edited by nlgma

Share this post


Link to post
Share on other sites

Don't know what you have done to accomplish this. I am running Win7 and see the SciTE ico after having done the above process.


Visit the SciTE4AutoIt3 Download page for the latest versions  - Beta files                                How to post scriptsource        Forum Rules
 
Live for the present,
Dream of the future,
Learn from the past.
  :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0