ToddSpengo

Scite Cursor Help

3 posts in this topic

I have done something to the Scite editor, and no longer can see the cursor in the editor. I was messing with the options to see if there was an easy way to change the colors, but that didn't seem so easy. But now, my cursor is invisible. Can anyone help me bring it back or how to default the editor back to all original default settings?

Thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites



#2 ·  Posted (edited)

I know this is old, but... I am starting a new OS Install, AutoIt is maybe the 5th application to install after updates and drivers. All good, started a new app yesterday, and after work today, Wham! No cursor. Pretty annoying. Thought I'd Post it up. Posting with a cursor btw :)

Edit: It's there, see it sometimes, just not most of the time.   No SciTE options modified.

 

AutoIt 3.3.12.0

SciTE
Version 3.4.4 
    Jul 13 2014 20:07:38
 
OS 7 Pro
Edited by LeCarre

Share this post


Link to post
Share on other sites

#3 ·  Posted (edited)

Try updating to the current SciTE Beta available as I believe this was an Bug which is fixed by Neil.

Make sure you are using the full version of the SciTE4AutoIt3.

Download these 2 files:

https://www.autoitscript.com/autoit3/scite/download/beta_SciTE4AutoIt3/SciTE.exe

https://www.autoitscript.com/autoit3/scite/download/beta_SciTE4AutoIt3/SciLexer.dll

Jos

Edited by Jos

Visit the SciTE4AutoIt3 Download page for the latest versions        Beta files                                                          Forum Rules
 
Live for the present,
Dream of the future,
Learn from the past.
  :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now