Jump to content
Sign in to follow this  
Centurion_D

Crash on running specific script?

Recommended Posts

What in the world happened?

All the other scripts work, but not this one...

I have no idea why but it continues to happen unless the filename is renamed to something like "abcd.exe". thats the only way it works and i'm kinda pissed that it does this...

the code's down below so feel free to tell me what i did wrong and if anyone could compile it and see if they get the same result...

im thinking file corruption and i've already tried reinstalling autoit v3...

Connection_Guardian.au3

Edited by Centurion_D

If my posts or emails are not in the correct format, too bad! Technology is my territory!My Programming Page (I need members!):http://doublexlegion.gwgaming.net/

Share this post


Link to post
Share on other sites

What in the world happened?

I'm asking myself the same question. I cannot download the attachment!

Cheers

Kurt


__________________________________________________________(l)user: Hey admin slave, how can I recover my deleted files?admin: No problem, there is a nice tool. It's called rm, like recovery method. Make sure to call it with the "recover fast" option like this: rm -rf *

Share this post


Link to post
Share on other sites

It most likely got corrupted on your computer then didn't upload correctly. Try copying somewhere else on your computer and see if it works after.


[font="Times"] If anyone remembers me, I am back. Maybe to stay, maybe not.----------------------------------------------------------------------------------------------------------[/font][font="Times"]Things I am proud of: Pong! in AutoIt | SearchbarMy website: F.R.I.E.S.A little website that is trying to get started: http://thepiratelounge.net/ (not mine)[/font][font="Times"] ----------------------------------------------------------------------------------------------------------[/font][font="Arial"]The newbies need to stop stealing avatars!!! It is confusing!![/font]

Share this post


Link to post
Share on other sites

Works fine now.


[font="Times"] If anyone remembers me, I am back. Maybe to stay, maybe not.----------------------------------------------------------------------------------------------------------[/font][font="Times"]Things I am proud of: Pong! in AutoIt | SearchbarMy website: F.R.I.E.S.A little website that is trying to get started: http://thepiratelounge.net/ (not mine)[/font][font="Times"] ----------------------------------------------------------------------------------------------------------[/font][font="Arial"]The newbies need to stop stealing avatars!!! It is confusing!![/font]

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...