Jump to content
Sign in to follow this  
JamesDover

GUICtrlCreatePic With EZSkin

Recommended Posts

JamesDover

This is probabley a very easy fix but I can't seem to get a photo to show up with Ezskin it just flashes. When i comment out EzSkinOver() it stops flashing but still won't show up.

Cheers

#include <EzSkin.au3>
dim $pic
$EzGUI = EzSkinGUICreate("MyEzSkinDemo",400,300)
$EzIcon = EzSkinIcon($EzGUI)

$Pic = "E4610.jpg"

$Button = EzSkinButton("EzSkin Button", 150, 100, 100, 30) ;, $font_color)
$Pic1 = GUICtrlCreatePic("", 100, 150, 200, 100) ;For ModelPic()
GUISetState()
Test()
While 1
    EzSkinOver()
    $msg = GUIGetMsg()
    If $msg = $EzIcon[1] Then Exit
    If $msg = $EzIcon[2] Then GuiSetstate(@SW_MINIMIZE, $EzGUI)
    If $msg = $Button Then MsgBox(64,"EzSkin", "The Skin is operating properly... Thanks    ")
WEnd

Func Test()
GUICtrlSetImage($Pic1, @ScriptDir & "\computerpics" & "\" & $Pic, 0)
EndFunc
Edited by JamesDover

Share this post


Link to post
Share on other sites
JamesDover

There also seems to be a problem with dragging the GUI on the top right. It won't move unless you grab it on the top left.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.