Sign in to follow this  
Followers 0
elongp

AutoIt Help Files in SciTe

7 posts in this topic

We recently upgraded AutoIt to v3.3.6.1 to accomodate windows 7 scripts. Now when I press F1, the AutoIt Help does not appear (from SciTe). The help files are there on the All Program menu. How can I get them integrated back with SciTe.

Thanks,

E Powell

Austin, TX

Share this post


Link to post
Share on other sites



Do you have a script open when you press F1? I found that I must have a saved script open before the help file will pop up.


010101000110100001101001011100110010000001101001011100110010000

001101101011110010010000001110011011010010110011100100001

My Android cat and mouse game
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.KaosVisions.WhiskersNSqueek

We're gonna need another Timmy!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yes, I'm trying for context sensitive help (insertion point in command, press F1). It was working fine until I upgraded a week or two back.

Do you have a script open when you press F1? I found that I must have a saved script open before the help file will pop up.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hm, not sure. My boss downloaded the autoit-v3-setup.exe dated 11/17/2010, 2.5 Mb. I only ran that. There was another file, Autoit_debugger_setup_v0.32.0.exe, that I didn't run. Where is the file you mention below?

Should still work the same.

Did you also install the latest SciTE4AutoIt3 installer?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hey, I found it. Will run that install and see if it brings back Help. Thanks!

Hm, not sure. My boss downloaded the autoit-v3-setup.exe dated 11/17/2010, 2.5 Mb. I only ran that. There was another file, Autoit_debugger_setup_v0.32.0.exe, that I didn't run. Where is the file you mention below?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hm, not sure. My boss downloaded the autoit-v3-setup.exe dated 11/17/2010, 2.5 Mb. I only ran that. There was another file, Autoit_debugger_setup_v0.32.0.exe, that I didn't run. Where is the file you mention below?

It should work already with just the AutoIt3 installer, but the SciTE4AutoIt3 gives you many extra options. (see sig for details)

You need to have a file opened with an .au3 extension for it to work.

Jos


Visit the SciTE4AutoIt3 Download page for the latest versions        Beta files                                                          Forum Rules
 
Live for the present,
Dream of the future,
Learn from the past.
  :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0