Sign in to follow this  
Followers 0
lkalliance

Newbie: using _FF UDF

2 posts in this topic

Hi, all,

I've been frustrated in my attempts to get the ff.au3 functions working. I've installed mozrepl, and when I use telnet to confirm that it is working, I do get the welcome to mozrepl...as far as I can tell it is turned on and functioning.

Yet whenever I try to access functions on ff.au3, I get no feedback. I can confirm that the #include is working; I can access the UDF version number.

Is there something else I need to be doing within MozRepl?

Share this post


Link to post
Share on other sites



Hi, all,

I've been frustrated in my attempts to get the ff.au3 functions working. I've installed mozrepl, and when I use telnet to confirm that it is working, I do get the welcome to mozrepl...as far as I can tell it is turned on and functioning.

Yet whenever I try to access functions on ff.au3, I get no feedback. I can confirm that the #include is working; I can access the UDF version number.

Is there something else I need to be doing within MozRepl?

Go to Tools/MozRepl/ make sure Activate on startup is selected/checked. Also, after you attempt to run any _FF.au3 or _FFEX.au3 functions from the SciTE editor, the console window displays returned values, errors etc. Hope this helps some.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0