Sign in to follow this  
Followers 0
seifbk

How to Send E-Mail with attachement ?

5 posts in this topic

Hi

I tryed many and many script but it fails all

plz give script to send email with atachement .......

Share this post


Link to post
Share on other sites



I tryed many and many script but it fails all

plz give script to send email with atachement .......

Don't open another thread when you even have not tried what System238 and I told to you yesterday

Share this post


Link to post
Share on other sites

#3 ·  Posted (edited)

Hi

I tryed many and many script but it fails all

plz give script to send email with atachement .......

Looking at this question my initial thought was ..."say what?"

Checking yesterdays thread you clearly found some script but you have no clue on what you are doing.

So lets start with you post your script that is giving the error. Also doubt the smtp.yahoo.com will work as I believe that is a payed service which I somehow doubt you have.

The $IPPort = 465 and $ssl =1 is in general used for gmail.

Anyways: post what you have so we can see what you are doing and don't open new threads.

Jos

Edited by Jos

Visit the SciTE4AutoIt3 Download page for the latest versions  - Beta files                                How to post scriptsource        Forum Rules
 
Live for the present,
Dream of the future,
Learn from the past.
  :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

So lets start with you post your script that is giving the error and I doubt the smtp.yahoo.com will work as I believe that is a payed service which I somehow doubt you have.

The $IPPort = 465 and $ssl =1 is in general used for gmail.

The right server is smtp.mail.yahoo.com (plus.smtp.mail.yahoo.com is the payed service) and it works using port 465 and ssl. I tried it yesterday and I've just tried again 2 minutes ago.

Share this post


Link to post
Share on other sites

The right server is smtp.mail.yahoo.com (plus.smtp.mail.yahoo.com is the payed service) and it works using port 465 and ssl. I tried it yesterday and I've just tried again 2 minutes ago.

Ok... that is the first time I've seen anybody using that .... Never to old to learn :unsure:

Visit the SciTE4AutoIt3 Download page for the latest versions  - Beta files                                How to post scriptsource        Forum Rules
 
Live for the present,
Dream of the future,
Learn from the past.
  :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0