Sign in to follow this  
Followers 0
zxc3

Why does not work send (� {SLEEP} �)?

8 posts in this topic

Why does not work send ( {SLEEP} )?

When I press Sleep on the keyboard all works well.

Shutdown (64) the same works well.

Thanks.

Share this post


Link to post
Share on other sites



Give us some code.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Maybe he hasn't installed the keyboard drivers(?).

Share this post


Link to post
Share on other sites

w2000 prof ,3.1.1.45 beta ,standart ps/2....

Share this post


Link to post
Share on other sites

w2000 prof ,3.1.1.45 beta ,standart ps/2....

<{POST_SNAPBACK}>

In the AutoIt code there is an assumption that the keyboard code is a value not define in MSDN. I am wondering which kind of machine you are using and the use another keyboard code than the one choosen by JON.

Share this post


Link to post
Share on other sites

If this is a laptop and you are actually pushing a button that says Sleep then I don't think you can send it. I read that in the AutoIT help files once that the fancy Laptop keys such as Func. can not be replicated.


Share this post


Link to post
Share on other sites

#8 ·  Posted (edited)

I think the matter is that the keyboard at me two Languages, by default not English.

But at any allocation by pressing "Sleep" from the keyboard works.

And a computer usual not Laptop.

Edited by zxc3

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0