Sign in to follow this  
Followers 0
Valuater

*XPedite Pro* - Program Automation

23 posts in this topic

#1 ·  Posted (edited)

UPDATE 1/1/2008

New, Improved, Faster, Sleeker, Water Proof, Fresh Scent, Stain Resistant...

And Much, Much More!!!!!!!

Well here's what it looks like...

First Select a Folder

Posted Image

Then Select a File

Posted Image

Set Voice, Create XPediteable programs with this menu

Demo/Instructions.... see this post for a ... Full-Use Tutorial

http://www.autoitscript.com/forum/index.ph...st&p=116285

Here's some of the features

#cs ===============================================================================
        *XPedite Pro*   ver Beta-1 - 10.10.2005
        Autor:       Robert M @ QT Appraisal
        E-mail:     XPCleanMenu@aol.com
        Language:   English
        OSystem:     Windows Xp
        Features: Automate Programs, send Keys, Letters, passwords, etc
        - 3 Folders with 9 XPeditable (automated) Programs each with 200 Actions for each Program
        - Completely Menu Driven to Accept Keys Mouse Moves, Clicks, Wait time, etc
        - Set Title, Actual Program Icon (from your executable) Set password protection
        - Send large files/letters with right click copy/paste control
        - Auto Start a program or not, password or not, both are your choice
        - Nice Visuals, GPS style Main menu, that hides ( return by placing Mouse in upperleft corner)
        - Advanced editable ini files with understandable notations
        - Can set a program to auto run in less than 2 minutes!!
        - *** Speacial Voice feature for Children or Visual impared ***
        - ...
        - ... Beta version for Autoit users
        Requirements: Legal copy of Microsoft Windows Xp
        Construction: Autoit 3.1+, SciTE 1.64
        Thanks to all, Enjoy...
    #ce ===============================================================================

And the files are below

The zip is great for, visuals, sounds, buttons, etc, etc

XPedite_Pro.exe

Code...

http://www.xpcleanmenu.hostrocket.com/Autoit/Xpro-Beta.au3

... Enjoy!!!

Valuater

8)

Edited by Valuater

NEWHeader1.png

Share this post


Link to post
Share on other sites



You should look at making the main GUI window transparent or using the recent GUI shaping functions in 'Scripts and Scraps' to eliminate the white and the bottom of the image.


[u]Old Projects:[/u]A3MORGB2Hex[u]Old Functions:[/u]_TimeAdd/_TimeSub_AddComma_BubbleSort _RippleSort "He who does not understand your silence will probably not understand your words." - Elbert Hubbard.

Share this post


Link to post
Share on other sites

#3 ·  Posted (edited)

You should look at making the main GUI window transparent or using the recent GUI shaping functions in 'Scripts and Scraps' to eliminate the white and the bottom of the image.

<{POST_SNAPBACK}>

Done...

thx

8)

Edited by Valuater

NEWHeader1.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

It is not working for me for whatever reason. I looked at the code and saw a few things that were hard coded which did not seem to be on my system.

$GPS_pic = @HomeDrive & "\Temp\Xpd-GPS-P.jpg"
FileInstall("C:\XPClean-web\Settings\XPClean-pics\GPS-Pro.jpg", $GPS_pic)

I do not have the FileInstall directory/file on my system. They files are in my C:\TEMP directory.. I ran the EXE beta and it dumped all the {.JPG} & {.WAV} files into C:\TEMP.

It created..

DirCreate(@ProgramFilesDir & "\QTasc\XPedite\Settings\Programs\Favorites\")
    DirCreate(@ProgramFilesDir & "\QTasc\XPedite\Settings\Programs\Business\")
    DirCreate(@ProgramFilesDir & "\QTasc\XPedite\Settings\Programs\Personal\")

which is great but there is nothing in any of the directories.. Also when you press F2 it searches for folders but displays nothing in the screen.

I am using Win2K and Scti/AutoIt-Beta 3.1.1.53.. So what gives.. :evil:

Cheers.. :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

#5 ·  Posted (edited)

It is not working for me for whatever reason. I looked at the code and saw a few things that were hard coded which did not seem to be on my system.

$GPS_pic = @HomeDrive & "\Temp\Xpd-GPS-P.jpg"
FileInstall("C:\XPClean-web\Settings\XPClean-pics\GPS-Pro.jpg", $GPS_pic)

I do not have the FileInstall directory/file on my system. They files are in my C:\TEMP directory.. I ran the EXE beta and it dumped all the {.JPG} & {.WAV} files into C:\TEMP.

<{POST_SNAPBACK}>

1. Thats why I stated this

The zip is great for, visuals, sounds, buttons, etc, etc

The .au3 file isn't very nice looking without these stated above... I will remove copy file from the exe that put the pics/wavs in your "c:\Temp\" from the exe

It created..

CODE

DirCreate(@ProgramFilesDir & "\QTasc\XPedite\Settings\Programs\Favorites\")

DirCreate(@ProgramFilesDir & "\QTasc\XPedite\Settings\Programs\Business\")

DirCreate(@ProgramFilesDir & "\QTasc\XPedite\Settings\Programs\Personal\")

which is great but there is nothing in any of the directories.. Also when you press F2 it searches for folders but displays nothing in the screen.

I am using Win2K and Scti/AutoIt-Beta 3.1.1.53.. So what gives..

The program creates these three folders automatically.... this is where the automated programs you make will be placed... these folders are empty until you create an automated program through the menu.

your using win2k and I cannot test it, but it should work ok... the Autoit beta ver should be 3.1.1.55+. (not need for exe file)

***** The First screen is to choose a folder

just click any folders Icon

***** The Second screen shows Files

all files should say "Available"

you click on the Icon and that will bring-up a

****Create Menu

Type in a Name Title

Drag and Drop a Link into the program box

Put in a password or press "None" for no password

****** Then the Actions screen will appear

*********** be sure to use Wait time (autoit (sleep))*******

Just make up-to 200 Actions..

..ie mouse move, click send text, send keys...etc

press the red X when complete

and its done

it should take you back to the original folder selection screen

If you have any more problems please let me know

thx

8)

Edited by Valuater

NEWHeader1.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

Look at this one to have moveable: Transparent_GUI

In your script temp folder is located: C:\Temp but original location is: C:\Documents and Settings\%USERNAME%\Local Settings\Temp

Share this post


Link to post
Share on other sites

@ Burrup

Thanks for the heads-up on the scraps... I found a program by Larry that has corrected the white area on the bottom of the pic..... thanks 8)

@eJan

Thanks for the link to the transparrent GUI... but I had a problem with the Pic/Label and needed something like Larry's script.

But... as you noted, I have changed the temp to @TempDir & "\Xpd-GPS-P.jpg"

Thanks 8)

@busysignal and @randallc

I copied the file from this site into a new SciTe script page... saved as a test file and it Ran Fine... Secondly I copied the exe file to a different computer and it worked Fine also.... so, ??? (don't know)

8(

@busysignal

I noticed you stated

which is great but there is nothing in any of the directories.. Also when you press F2 it searches for folders but displays nothing in the screen.

I wonder if you "clicked" on a folder.... and if it actually worked for you.... please let me know

@randallc

Be sure you have the lastest beta version of Autoit... did it work in the exe format for you??

Thanks all

8)


NEWHeader1.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

@busysignal and @randallc

I copied the file from this site into a new SciTe script page... saved as a test file  and it Ran Fine... Secondly I copied the exe file to a different computer and it worked Fine also.... so, ??? (don't know)

8(

@busysignal

I noticed you stated []

I wonder if you "clicked" on a folder.... and if it actually worked for you.... please let me know

<{POST_SNAPBACK}>

I will remove all the install dirs and other files and run it again. I will let you know what happens..

Thanks for your reply. :evil:

Cheers.. :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

#10 ·  Posted (edited)

UPDATED 10/10/2005

See First Post

8)

Edited by Valuater

NEWHeader1.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

#11 ·  Posted (edited)

UPDATE 10/13/2005

*XPedite Pro* will be updated with this and more soon

8)

Edited by Valuater

NEWHeader1.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

UPDATE 10/13/2005

Please Replace 2 instances of

Send($result)

with

Send($result, 1)

*XPedite Pro* will be updated with this and more soon

8)

Valuater, nice update. This project is great cause it keep evolving.. ;)

Cheers.. :P

Share this post


Link to post
Share on other sites

Valuater, nice update. This project is great cause it keep evolving.. B)

Cheers.. :o

thank you... busysignal

updated 11/1/2005

see first post

8)


NEWHeader1.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

thank you... busysignal

updated 11/1/2005

see first post

8)

Got it! Thanks for the update..

Cheers.. B)

Share this post


Link to post
Share on other sites

When I try to run the .au3 i get the following error:

===================================

AutoIt Error

Line 1423 (File "C:\..........\Desktop\Xpro-Beta.au3

DllStructDelete ($lppt)

^ ERROR

Error: Unknown function name.

===================================

Any ideas why it doesn't recognize this as a function?


- Dan [Website]

Share this post


Link to post
Share on other sites

change it to "$Lppt = 0" Instead of DllStructDelete

Share this post


Link to post
Share on other sites

#17 ·  Posted (edited)

change it to "$Lppt = 0" Instead of DllStructDelete

exactly... or "" instead of 0

the older method for...

$lppt = DllStructCreate ($buffer)

was....

DllStructDelete ($lppt)

it has since been changed to...

$lppt = "" ... or $lppt = "0"

8)

btw... be sure to see the demo on page 1 for full use instructions... 8)

or here...

http://www.autoitscript.com/forum/index.ph...;p=116285&#

Edited by Valuater

NEWHeader1.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

I recieve the following error when trying to run this program:

ERROR: DllStructDelete(): undefined function.

DllStructDelete ($lppt)

I look forward to testing/using this app, as it seems very cool!

Share this post


Link to post
Share on other sites

I recieve the following error when trying to run this program:

ERROR: DllStructDelete(): undefined function.

DllStructDelete ($lppt)

I look forward to testing/using this app, as it seems very cool!

Welcome to the forums...

if you would read the 3/4 posts above yours... you will understand what to do

8)


NEWHeader1.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

Updated for Jan 2008

exe file and demo exe

8)


NEWHeader1.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0