Sign in to follow this  
Followers 0
anystupidassname

Check Syntax

3 posts in this topic

I seem to recall setting up the "Check Syntax" in right mouse click menu in a previous version of AutoIt but in v3.1.1 (which I have installed) it seems to be borked on my machine. When I try to use it I get a command prompt window saying params are wrong.

AutoIt3 Syntax Checker v1.12, Copyright (c) Tylo, 2004

Usage: Au3Check [-I include-dir]... [-q] [-v verbose-level] file.au3

C:\Somewhere on my hard drive\>

My HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Classes\AutoIt3Script\Shell\Check Syntax\Command\ "Default" Value =

cmd /k "C:\Progra~1\AutoIt3\au3check\Au3Check.exe -v 9" %1

although I've tried several different combinations of data in that value and still get the same error... :)

Can somebody tell me what stupid thing I'm doing?

Possibly relevant:

HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\FileSystemNtfsAllowExtendedCharacterIn8dot3Name = 0

HKLM\System\CurrentControlSet\Control\FileSystem\ NtfsDisable8dot3NameCreation = doesn't exist


This signature is computer generated, nothing can go wron#nothing can go wron#nothing can go wron#nothing can go wron#nothing can go wron#nothing can go wron#nothing can go wron#nothing can go wron#nothing can go wron#nothing can go wron#nothing can go wron#.......

Share this post


Link to post
Share on other sites



I seem to recall setting up the "Check Syntax" in right mouse click menu in a previous version of AutoIt but in v3.1.1 (which I have installed) it seems to be borked on my machine. When I try to use it I get a command prompt window saying params are wrong.

AutoIt3 Syntax Checker v1.12, Copyright (c) Tylo, 2004

Usage: Au3Check [-I include-dir]... [-q] [-v verbose-level] file.au3

C:\Somewhere on my hard drive\>

My HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Classes\AutoIt3Script\Shell\Check Syntax\Command\ "Default" Value =

cmd /k "C:\Progra~1\AutoIt3\au3check\Au3Check.exe -v 9" %1

although I've tried several different combinations of data in that value and still get the same error... :)

Can somebody tell me what stupid thing I'm doing?

Possibly relevant:

HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\FileSystemNtfsAllowExtendedCharacterIn8dot3Name = 0

HKLM\System\CurrentControlSet\Control\FileSystem\ NtfsDisable8dot3NameCreation = doesn't exist

<{POST_SNAPBACK}>

try:

cmd /k "C:\Progra~1\AutoIt3\au3check\Au3Check.exe -v 9 "%1""

Visit the SciTE4AutoIt3 Download page for the latest versions        Beta files                                                          Forum Rules
 
Live for the present,
Dream of the future,
Learn from the past.
  :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks, that did it. I must have tried 10 combinations but apparently not that one... :)


This signature is computer generated, nothing can go wron#nothing can go wron#nothing can go wron#nothing can go wron#nothing can go wron#nothing can go wron#nothing can go wron#nothing can go wron#nothing can go wron#nothing can go wron#nothing can go wron#.......

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0