Sign in to follow this  
Followers 0
Ontosy

aut2exe AutoIt3Wrapper path ini

18 posts in this topic

I have setted AutoIt3Wrapper.ini:

[Autoit]

aut2exe=c:\mypath\Aut2Exe\Aut2Exe.exe

but AutoIt3Wrapper.exe every prompt me to path Aut2Exe.

How to avoid?

Share this post


Link to post
Share on other sites



#2 ·  Posted (edited)

Try using the directives... i want to move away from the INI as this is replaced by the directives and I left it in for backwards compatibility.

Guess I missed something somewhere.

#AutoIt3Wrapper_Aut2Exe=c:\mypath\Aut2Exe\Aut2Exe.exe
Edited by Jos

Visit the SciTE4AutoIt3 Download page for the latest versions  - Beta files                                How to post scriptsource        Forum Rules
 
Live for the present,
Dream of the future,
Learn from the past.
  :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

i want to move away from the INI as this is replaced by the directives and I left it in for backwards compatibility.

Too bad, because it was convenient INI. I have many files to compile with the same parameters and it is terrible to have to include the following directives in each of them. It would be easier to have a configuration file.

Share this post


Link to post
Share on other sites

2.0.3.2 not fixes it.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I not use scite.

I run Autoit3Wrapper directly.

Share this post


Link to post
Share on other sites

#9 ·  Posted (edited)

Well you will have to given me information so i can look into the issue.

What is the exact commandline you use?

Can you capture the produced stdout information and share it?

Jos

Edited by Jos

Visit the SciTE4AutoIt3 Download page for the latest versions  - Beta files                                How to post scriptsource        Forum Rules
 
Live for the present,
Dream of the future,
Learn from the past.
  :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

#10 ·  Posted (edited)

c:\ProgrammiMark\AutoIt3\AutoIt3Wrapper\AutoIt3Wrapper.exe
Process started >>>
+>11:29:39 Starting AutoIt3Wrapper v.2.0.3.2    Environment(Language:0410  Keyboard:00000410  OS:WIN_XP/Service Pack 2  CPU:X64 OS:X86)
! Unable to determine the location of the AutoIt3 program directory!
>Running:(3.3.6.1):C:\ProgrammiMark\AutoIt3\Aut2Exe\Aut2Exe.exe  /in "c:\Documents and Settings\Mark\Impostazioni locali\Temp\aaaa.au3" /out "c:\Documents and Settings\Mark\Impostazioni locali\Temp\aaaa.exe" /nopack /icon "c:\ProgrammiMark\AutoIt3\Mark\Mark.ico" /comp 2
+>11:30:04 Aut2exe.exe ended.rc:0
+>11:30:04 Created program:c:\Documents and Settings\Mark\Impostazioni locali\Temp\aaaa.exe
<<< Process finished.
================ READY ================

[Autoit]
aut2exe=c:\ProgrammiMark\AutoIt3\Aut2Exe\Aut2Exe.exe
Icon="c:\ProgrammiMark\AutoIt3\Mark\Sapi5.ico"
OutfileType=
Compression=9
PassPhrase=
Allow_Decompile=0
UseUpx=0
UseAnsi=

command line that i use:

AutoIt3Wrapper.exe
Edited by Ontosy

Share this post


Link to post
Share on other sites

Only AutoIt3Wrapper.exe every prompt me to path Aut2Exe, not other. Icon is fine.

Share this post


Link to post
Share on other sites

#13 ·  Posted (edited)

Give me the requested info and i will have a look.

I need the commandline you use in batch.

Jos

Edited by Jos

Visit the SciTE4AutoIt3 Download page for the latest versions  - Beta files                                How to post scriptsource        Forum Rules
 
Live for the present,
Dream of the future,
Learn from the past.
  :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have already written that use only

AutoIt3Wrapper.exe

Then wait for the message to select the file AU3

but then it also makes me choose the Aut2Exe path present in AutoIt3Wrapper.ini

Share this post


Link to post
Share on other sites

ahhh.. ok it didn't dawn on me that you were simply running AutoIt3Wrapper by itself but thought you were running a batch file.

Given the current Beta a try to see if that solves it for you.

Jos


Visit the SciTE4AutoIt3 Download page for the latest versions  - Beta files                                How to post scriptsource        Forum Rules
 
Live for the present,
Dream of the future,
Learn from the past.
  :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

now finally it works! :D

Do it is possible to change the path absolute in ini in relative to make portable application?

instead of:

aut2exe=c:\alfa\AutoIt3\Aut2Exe\Aut2exe.exe

Icon="c:\alfa\AutoIt3\prg\Sapi5.ico"

aut2exe=..\Aut2exe.exe

Icon="..\Sapi5.ico"

?

ty :oops:

Share this post


Link to post
Share on other sites

I am not going to work on adding or modifying code using the INI. Did this one because I believed it was a bug.

You really need to start to use #AutoIt3Wrapper directives in your scripts to make your life easier!

I am nearly done with an AutoIt3Wrapper version and SciTE setup that will run without any Registry setting allowing it to run without installing it.

It will however obviously expect a given directory structure.

Jos


Visit the SciTE4AutoIt3 Download page for the latest versions  - Beta files                                How to post scriptsource        Forum Rules
 
Live for the present,
Dream of the future,
Learn from the past.
  :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

[Res] section in AutoIt3Wrapper.ini is processed only if have least a directive in the au3 source file.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0