Sign in to follow this  
Followers 0
crushr

INetGet suddenly starts returning 0 Bytes

3 posts in this topic

Just attempting the sample code:

Local $hDownload = InetGet("http://www.autoitscript.com/autoit3/files/beta/update.dat", @TempDir & "\update.dat", 1, 1)
Do
 Sleep(250)
Until InetGetInfo($hDownload, 2) ; Check if the download is complete.
Local $nBytes = InetGetInfo($hDownload, 0)
InetClose($hDownload) ; Close the handle to release resourcs.
MsgBox(0, "", "Bytes read: " & $nBytes)

Getting BytesRead = 0. INetGet() has worked beautifully for me for years, and it's still working on other machines off my network. Yesterday someone reconfigured our internet connection so I'm guessing that might have something to do with it.

OS = Windows 7

Crushr

Share this post


Link to post
Share on other sites



I get 447 bytes on Vista using that code. I'd guess it's probably your internet connection.


If I posted any code, assume that code was written using the latest release version unless stated otherwise. Also, if it doesn't work on XP I can't help with that because I don't have access to XP, and I'm not going to.
Give a programmer the correct code and he can do his work for a day. Teach a programmer to debug and he can do his work for a lifetime - by Chirag Gude
How to ask questions the smart way!

I hereby grant any person the right to use any code I post, that I am the original author of, on the autoitscript.com forums, unless I've specifically stated otherwise in the code or the thread post. If you do use my code all I ask, as a courtesy, is to make note of where you got it from.

Back up and restore Windows user files _Array.au3 - Modified array functions that include support for 2D arrays.  -  ColorChooser - An add-on for SciTE that pops up a color dialog so you can select and paste a color code into a script.  -  Customizable Splashscreen GUI w/Progress Bar - Create a custom "splash screen" GUI with a progress bar and custom label.  -  _FileGetProperty - Retrieve the properties of a file  -  SciTE Toolbar - A toolbar demo for use with the SciTE editor  -  GUIRegisterMsg demo - Demo script to show how to use the Windows messages to interact with controls and your GUI.  -   Latin Square password generator

Share this post


Link to post
Share on other sites

Here's some more info:

Bytes read: 0

Size: 0

Complete?: True

Successful?: False

@error: 13

@extended: 12007

Using the script found in this thread:

One of the changes made to my machine yesterday was that the guy configured some dialup connection. I didn't think much of it, but the first page I visited on IE, the browser attempted to use it to connect. I removed that dialup config and used Tools -> Internet Options -> Connections (*) Never dial a connection.

Any idea what kind of internet connection property might be blocking INetGet() from downloading?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0