Jump to content
Sign in to follow this  
ltruby

Trouble with run command

Recommended Posts

ltruby

All I am trying to do is use autoit to run .fss_batch file. autoit seems to run through with no issue but the .fss_batchfile never runs even when the script is completed.

The line I'm using to run the program is

run ("c:\syncjob.fss_batch")

any ideas? thanks.

Share this post


Link to post
Share on other sites
saywell

Shouldn't it have a file extension?

What happens when you double-click it? Is there an application associated with it?

William

Share this post


Link to post
Share on other sites
ltruby

Thanks for the fast response.

When i double click it, it runs with no issue. Its a batch file created with freefilesync. The line also works if i put c:syncjob.fss_batch directly into a run prompt.

Share this post


Link to post
Share on other sites
saywell

It seems to be a file associated with freefilesync.exe. Try running that, with the batch file as the parameter.

Or shellexecute.

William

Share this post


Link to post
Share on other sites
ltruby

shellexecute ("c:SyncJob.ffs_batch") fixed it. Thanks for your help.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.