Sign in to follow this  
Followers 0
ileandros

_IEAction(help)

15 posts in this topic

#1 ·  Posted (edited)

Hey guys,

I got a navigation code and i use this

$oForm = _IEGetObjById($oIE, "SWFUpload_0")

to get controlID of a button. I dont know if i am doing right but when i use

_IEAction($oForm, "click")
to press the button it doesnt work.

I get an error msg

$o_object.Click()

$o_object.Click()^ ERROR

Any help??? Am i doing sth wrong. How can i press that button?

Edited by ileandros

I feel nothing.It feels great.

Share this post


Link to post
Share on other sites



Any help guys...???


I feel nothing.It feels great.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please post. HTML script that you are trying manipulate.

Share this post


Link to post
Share on other sites

#5 ·  Posted (edited)

The source code is the one of the url given above.

The code of the button is this

<embed width="78" height="20" class="swfupload" id="SWFUpload_0" pluginspage=http://www.macromedia.com/shockwave/d src="swfupload/swfupload.swf" type="application/x-shockwave-flash" flashvars="movieName=SWFUpload_0&uploadURL=%

and the button is the Browser button.

Edited by ileandros

I feel nothing.It feels great.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I can't find that text anywhere in the source for the page you have in your script, so is that the real page or are you reading something we're not?


If I posted any code, assume that code was written using the latest release version unless stated otherwise. Also, if it doesn't work on XP I can't help with that because I don't have access to XP, and I'm not going to.
Give a programmer the correct code and he can do his work for a day. Teach a programmer to debug and he can do his work for a lifetime - by Chirag Gude
How to ask questions the smart way!

I hereby grant any person the right to use any code I post, that I am the original author of, on the autoitscript.com forums, unless I've specifically stated otherwise in the code or the thread post. If you do use my code all I ask, as a courtesy, is to make note of where you got it from.

Back up and restore Windows user files _Array.au3 - Modified array functions that include support for 2D arrays.  -  ColorChooser - An add-on for SciTE that pops up a color dialog so you can select and paste a color code into a script.  -  Customizable Splashscreen GUI w/Progress Bar - Create a custom "splash screen" GUI with a progress bar and custom label.  -  _FileGetProperty - Retrieve the properties of a file  -  SciTE Toolbar - A toolbar demo for use with the SciTE editor  -  GUIRegisterMsg demo - Demo script to show how to use the Windows messages to interact with controls and your GUI.  -   Latin Square password generator

Share this post


Link to post
Share on other sites

#7 ·  Posted (edited)

yes it is imageshack. You can find it in google.

As i see at the code above i have done a mistake at the url :oops:

[url="http://imageshack.us/"]http://imageshack.us/[/url]

Edit: How the heck do i write teh url without having this confusion?? Like double url...

Edited by ileandros

I feel nothing.It feels great.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have looked at the source for that page, and that text isn't anywhere on it for me. I've tried in IE8 and in IE9 and I can't see it on the page anywhere even on the NoFlash version of the page.


If I posted any code, assume that code was written using the latest release version unless stated otherwise. Also, if it doesn't work on XP I can't help with that because I don't have access to XP, and I'm not going to.
Give a programmer the correct code and he can do his work for a day. Teach a programmer to debug and he can do his work for a lifetime - by Chirag Gude
How to ask questions the smart way!

I hereby grant any person the right to use any code I post, that I am the original author of, on the autoitscript.com forums, unless I've specifically stated otherwise in the code or the thread post. If you do use my code all I ask, as a courtesy, is to make note of where you got it from.

Back up and restore Windows user files _Array.au3 - Modified array functions that include support for 2D arrays.  -  ColorChooser - An add-on for SciTE that pops up a color dialog so you can select and paste a color code into a script.  -  Customizable Splashscreen GUI w/Progress Bar - Create a custom "splash screen" GUI with a progress bar and custom label.  -  _FileGetProperty - Retrieve the properties of a file  -  SciTE Toolbar - A toolbar demo for use with the SciTE editor  -  GUIRegisterMsg demo - Demo script to show how to use the Windows messages to interact with controls and your GUI.  -   Latin Square password generator

Share this post


Link to post
Share on other sites

#9 ·  Posted (edited)

Its IE9. Mouseclick it with Select element by click (Ctrl + B ) and click the button that browsers the images from your computer.

Then it will automaticly find it on the source code...

Edited by ileandros

I feel nothing.It feels great.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Bump.

So any idea BrewManNH???


I feel nothing.It feels great.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello,

Code this line before _IEAction

_IEErrorHandlerRegister([$s_functionName = "__IEInternalErrorHandler"])

You will see how wrong it is (COM Error)

Brgds

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello,

Code this line before _IEAction

_IEErrorHandlerRegister([$s_functionName = "__IEInternalErrorHandler"])

You will see how wrong it is (COM Error)

Brgds

Doesnt this just avoid the IE error??? I thought this command just avoid an IE error and keep the programm running... I am just asking. I will be home in a while and i will try it.

I will let you know.


I feel nothing.It feels great.

Share this post


Link to post
Share on other sites

It doesn't do sth. As i already said it just avoids the error.........


I feel nothing.It feels great.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Danwilli

It works fine now but with this i got a problem. After picking a photo when i press update the link of the photo disapears. I dont know why. Try it and tell me plz if i am the only one having this problem...

Thanks


I feel nothing.It feels great.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0