Jump to content

Recommended Posts

I have a variable $eXtip that I get at the start of my script.....

I then use the function _INetSmtpMail to send an email with that variable in the body of the email.....

Local $as_Body[2]

$as_Body[0] = " "

$as_Body[1] = "$eXtip"

instead of the variable I get the text:

eXtip in the email

what is the syntax to send the variable instead?

Thanks

Link to post
Share on other sites

Don't enclose the variable in quotes.

If I posted any code, assume that code was written using the latest release version unless stated otherwise. Also, if it doesn't work on XP I can't help with that because I don't have access to XP, and I'm not going to.
Give a programmer the correct code and he can do his work for a day. Teach a programmer to debug and he can do his work for a lifetime - by Chirag Gude
How to ask questions the smart way!

I hereby grant any person the right to use any code I post, that I am the original author of, on the autoitscript.com forums, unless I've specifically stated otherwise in the code or the thread post. If you do use my code all I ask, as a courtesy, is to make note of where you got it from.

Back up and restore Windows user files _Array.au3 - Modified array functions that include support for 2D arrays.  -  ColorChooser - An add-on for SciTE that pops up a color dialog so you can select and paste a color code into a script.  -  Customizable Splashscreen GUI w/Progress Bar - Create a custom "splash screen" GUI with a progress bar and custom label.  -  _FileGetProperty - Retrieve the properties of a file  -  SciTE Toolbar - A toolbar demo for use with the SciTE editor  -  GUIRegisterMsg demo - Demo script to show how to use the Windows messages to interact with controls and your GUI.  -   Latin Square password generator

Link to post
Share on other sites

That worked for me.

I don't know what I may have done wrong in my testing initially. But I was pretty sure I tried without the quotes and the script bombed.....Anyhow, it works now. I'm also guessing that the value in my variable was Binary.... and that if I convert it to RegExp it will come out write.....

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...