Jump to content
Sign in to follow this  
kgreer

FileCopy function is creating blank 0 byte files

Recommended Posts

Hi,

I am experiencing a strange issue with the FileCopy function. When I use FileCopy with the overwrite existing files flag, it creates a blank 0 byte file with the same name as the folder the file would reside if if the folder existed.

For example:

FileCopy("\\Server\share\acaddoc.lsp", "C:\Program Files\Autodesk\AutoCAD MEP 2011\", 1)

This will create a blank 0 byte file named "AutoCad MEP 2011" on computers where that path does not already exist. I thought if the path does not exist, the function ends. Am I missing something?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi,

I am experiencing a strange issue with the FileCopy function. When I use FileCopy with the overwrite existing files flag, it creates a blank 0 byte file with the same name as the folder the file would reside if if the folder existed.

For example:

FileCopy("Servershareacaddoc.lsp", "C:Program FilesAutodeskAutoCAD MEP 2011", 1)

This will create a blank 0 byte file named "AutoCad MEP 2011" on computers where that path does not already exist. I thought if the path does not exist, the function ends. Am I missing something?

FileCopy("Servershareacaddoc.lsp", "C:Program FilesAutodeskAutoCAD MEP 2011*", 1)
Edited by mechaflash213

Spoiler

“Hello, ladies, look at your man, now back to me, now back at your man, now back to me. Sadly, he isn’t me, but if he stopped using ladies scented body wash and switched to Old Spice, he could smell like he’s me. Look down, back up, where are you? You’re on a boat with the man your man could smell like. What’s in your hand, back at me. I have it, it’s an oyster with two tickets to that thing you love. Look again, the tickets are now diamonds. Anything is possible when your man smells like Old Spice and not a lady. I’m on a horse.”

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

WOW! That works. Should I make it a best practice to always include the asterisk at the end of every FileCopy function?

The issue only seems to occur if the destination directory path exists up until the last folder. If that makes sense.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I do. It's just good practice, especially if/when you ever have to skim over code, seeing an asterisk at the end of a path lets you know you're dealing with files and not folders in cases of simple functions such as FileMove(), FileCopy() etc.

Edited by mechaflash213

Spoiler

“Hello, ladies, look at your man, now back to me, now back at your man, now back to me. Sadly, he isn’t me, but if he stopped using ladies scented body wash and switched to Old Spice, he could smell like he’s me. Look down, back up, where are you? You’re on a boat with the man your man could smell like. What’s in your hand, back at me. I have it, it’s an oyster with two tickets to that thing you love. Look again, the tickets are now diamonds. Anything is possible when your man smells like Old Spice and not a lady. I’m on a horse.”

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

  • Similar Content

    • By DirtyJohny
      Hi everyone.Need rewrite this function how in еxample.
      Original:
      #RequireAdmin #NoTrayIcon Opt("MustDeclareVars",1) Func _a() Local $sls=ObjGet("winmgmts:{impersonationLevel=impersonate," _ &"authenticationLevel=Pkt}!\\"& _ @ComputerName&'\root\wmi'),$lss=$sls.ExecQuery _ ('SELECT * FROM WmiMonitorID'), _ $lll,$sll,$sss="",$lsl,$lls,$i,$z For $z In $lss $lsl=$z.UserFriendlyName For $i=0 To Ubound($lsl)-1 if ($lsl[$i]) Then $lll&=Chr($lsl[$i]) Next $lls=$z.SerialNumberID For $i=0 To Ubound($lls)-1 if ($lls[$i]) Then $sll&=Chr($lls[$i]) Next $sss&="Model"&@TAB&@TAB&": "&$lll&@CR&"Serial Number"&@TAB&": "&$sll&@CR&@CR $lll="" $sll="" Next MsgBox(262144,'Monitors '&$lss.Count,$sss&" "&@CR) $lss=Null $sls=Null EndFunc _a() Example:
      Func _InfoPC() Local $ObjService = ObjGet('winmgmts:{impersonationLevel = impersonate}!\\' & @ComputerName & '\root\cimv2') Local $ObjMB = $ObjService.ExecQuery('SELECT * FROM Win32_BaseBoard', 'WQL', 0x30) If IsObj($ObjService) Then For $objItemMB In $ObjMB $sInfo &= @TAB & 'Motherboard: ...... ' & $objItemMB.Product & @CRLF I'm beginner in this sphere and need  you all speak easy and simply because i'm Russian.Thanks)
    • By Deshanur
      Am trying to automate injecting credential on the login form for all kind of Web application for IE. I know how to identify the form name by viewing the source code and using the method - _IEFormGetObjByName($ie, $form_Name).
      I would like to know how to identify or get the form object for the web app where there is no form name tag for example below, for the is I have used - _IEFormGetCollection($ie, 0) to get the form object.
      My Question is does it work for all kind of application "_IEFormGetCollection($ie, 0)" how to identify Index value? is it always 0? is there any better solution?
      The final solution am looking for is find out form object, get the username, password field and inject credential and submit the form.
      How to find out index value? for the forms which does not have form name field.
      $login_form = _IEFormGetCollection($ie, 0) $email_field = _IEFormElementGetObjByName($login_form, $form_UserName) $pass_field = _IEFormElementGetObjByName($login_form, $form_password) $login_button = _IEFormElementGetObjByName($login_form, $form_submitbutton) _IEFormElementSetValue($email_field, $CmdLine[2]) _IEFormElementSetValue($pass_field, $CmdLine[3]) ControlSend($hwnd, "", "[CLASS:Internet Explorer_Server; INSTANCE:1]","{Enter}") OR This works fine if the form has form name. $login_form = _IEFormGetObjByName($ie, $form_Name) $email_field = _IEFormElementGetObjByName($login_form, $form_UserName) $pass_field = _IEFormElementGetObjByName($login_form, $form_password) $login_button = _IEFormElementGetObjByName($login_form, $form_submitbutton) _IEFormElementSetValue($email_field, $CmdLine[2]) _IEFormElementSetValue($pass_field, $CmdLine[3]) ControlSend($hwnd, "", "[CLASS:Internet Explorer_Server; INSTANCE:1]","{Enter}")
    • By JuanFelipe
      Hello guys!
      I have a problem with a script, in the past I made a program and it worked perfect, I recently used it again and it already stands still in one step, the problem is a Javascript event that changed but now I cannot execute it.
       
      <td colspan="2" align="center"><input type="button" id="Buscar" name="Buscar" value="Buscar" onclick="javascript:enviarForma(document.obtenercasosPersonaPorDocumento,'0');" class="boton"></td>  
      Previously I used this code and it worked, but now it does nothing
      $botonconsulta = _IEGetObjByName($oIE,"Buscar") _IEAction($botonconsulta, 'click') _IELoadWait($oIE)  
      Now I have tried the following codes but none works.
       
      ;==================== 1 _IEHeadInsertEventScript($oIE, "document", "onclick", "javascript:enviarForma(document.obtenercasosPersonaPorDocumento,'0');") ControlClick("SUPER CELAC", "", "[CLASS:Internet Explorer_Server; INSTANCE:1]") _IELoadWait($oIE) ;==================== 2 $forma = $oIE.document.obtenercasosPersonaPorDocumento $oIE.Navigate("JavaScript:enviarForma("&$forma&",""0"");") _IELoadWait($oIE) ;==================== 3 $boton = _IEGetObjById($oIE, "Buscar") $boton.document.parentwindow.execScript("enviarForma(document.obtenercasosPersonaPorDocumento,'0');", "javascript") I hope you can guide me, because I think the error is in the parameters that the javascript function receives but I don't know how to send it, here I leave the first part of the JavaScript function.
      function enviarForma(frm,tipoForma){ var bExisteDatoConsulta = false; var bError=true; var mensajeError=""; switch (tipoForma) { //--Forma documento case "0": if (validar_campo_no_vacio_no_print(frm.numeroDocumento)) { if (!isNum(frm.numeroDocumento.value)) { bError = false; mensajeError += "El número de documento debe ser un valor numérico\n"; } bExisteDatoConsulta = true; } else { mensajeError += "Debe digitar un número de documento\n"; } break;  Thanks!
    • By Gowrisankar
      Dear members of the forum,
      I'm working on a project in which I have to use Image recognition technique. 
      Due to client restrictions, I couldn't use AutoIt for this project. 
      Is there a way to use this DLL "ImageSearchDLL.dll" (which is used to do image recognition steps in AutoIt) in VB.Net to achieve the same result? 
      I have used this DLL few years before and got good results. If there is a latest version of this DLL and if you can share it, that will be helpful too.
      Any guidance is deeply appreciated.
×
×
  • Create New...