Sign in to follow this  
Followers 0
Nilso92

Pixel Search does not work as it should

4 posts in this topic

Hi all,

Im totally new to the programming/scripting world and so to autoit.

But i read my way to understanding at least a bit of the basics...

So my specific problem is :

I wanted to use Pixel Search and let the script click the pixel after he found it.. i got it to react but it seemed to choose random pixels..

I think its the best if i post the code..

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

TEST.au3

Share this post


Link to post
Share on other sites



Pixelsearch only returns the first pixel it finds that fits the criteria you provided. The way you can reduce the randomness is to tighten the search area.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Im at work right now but about to head home in a hour, when I get home Im gonna show you how to fix this problem on this page :D

Stay tuned within the next hour from this post time.

I have a script doing a similar thing. So its going to help you a lot !

~ACID ALCHAMY~

Share this post


Link to post
Share on other sites

Im at work right now but about to head home in a hour, when I get home Im gonna show you how to fix this problem on this page :D

Stay tuned within the next hour from this post time.

I have a script doing a similar thing. So its going to help you a lot !

~ACID ALCHAMY~

hey, im still having this problem. did you find a solution?

thanks a lot!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0