Sign in to follow this  
Followers 0
Unc3nZureD

[SOLVED] Obfuscator Unknown Error

3 posts in this topic

#1 ·  Posted (edited)

The easiest to describe the problem is with screenshots. So here it is:

(Sorry for placing "urgent" but the script below is just an example, and I have to be finished with one of my project in one or MAX two days.)

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Edited by Unc3nZureD

Share this post


Link to post
Share on other sites



Is it working when you don't obfuscate the code?

Further you are using the alpha version of AutoIt which might cause unexpected results.

Unfortunately Jos is retired.

Üdvözlettel,

UEZ


Please don't send me any personal message and ask for support! I will not reply!

Selection of finest graphical examples at Codepen.io

The own fart smells best!
Her 'sikim hıyar' diyene bir avuç tuz alıp koşma!
¯\_(ツ)_/¯  ٩(●̮̮̃•̃)۶ ٩(-̮̮̃-̃)۶ૐ

Share this post


Link to post
Share on other sites

#3 ·  Posted (edited)

Yes, scirpit is fully working. This is why I was running that very simple code :)

I think I will uninstall Scite, Autoit. And try to reinstall it. I hope it'll work!

-------------

Edit: Quite Strange.... it works after a Scite / AutoIT reinstall

THANKS!

Edited by Unc3nZureD

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0