Jump to content
Sign in to follow this  
AutoTron

Script stopping :(

Recommended Posts

AutoTron

#Include <FF.au3>

_FFConnect(Default, Default)
_FFAction("Print")
ControlClick("Print", "", "Button10")
_FFDisconnect()
MsgBox(64, "", "Disconnected from FireFox!")

After the print box comes up, the ControlClick is supposed to click 'OK' and the script should be on its way. But the script is stopping after the _FFAction("Print").

I tested the ControlClick by itself by manually opening a print box and executing only the ControlClick and it works just fine.

Please Help!

Share this post


Link to post
Share on other sites
DicatoroftheUSA

Does _ffaction have an exit code?

Is the script getting stuck, or just exiting?

If it is exiting, what is the error that scite reports?

If it is stuck in a loop, have your tried AutoItSetOption('TrayIconDebug',1)?

Share this post


Link to post
Share on other sites
AutoTron

It is getting stuck. When I press 'Cancel' in the print box, the script continues and the message box pops up.

Where should I put AutoItSetOption('TrayIconDebug',1)?

Share this post


Link to post
Share on other sites
somdcomputerguy

Try putting a small Sleep() between _FFAction and ControlClick. A value of 100 should be sufficient, maybe as low as 10, maybe as high as 500.

edit: maybe WinWaitActive() instead of Sleep()..

Edited by somdcomputerguy

- Bruce /*somdcomputerguy */  If you change the way you look at things, the things you look at change.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.