Sign in to follow this  
Followers 0
sshrum

Scite...no compile dialog on Compile

6 posts in this topic

#1 ·  Posted (edited)

Just downloaded the newest Scite editor (

6/10/2012)

but when I go to compile, it's acting like Build (no dialog is displayed)...it's also not observing the #AutoIt3Wrapper entries. Edited by sshrum

Sean Shrum :: http://www.shrum.net

All my published AU3-based apps and utilities

'Make it idiot-proof, and someone will make a better idiot'

 

Share this post


Link to post
Share on other sites



What, if any, messages are you receiving when you attempt to use the Compile tool option?


If I posted any code, assume that code was written using the latest release version unless stated otherwise. Also, if it doesn't work on XP I can't help with that because I don't have access to XP, and I'm not going to.
Give a programmer the correct code and he can do his work for a day. Teach a programmer to debug and he can do his work for a lifetime - by Chirag Gude
How to ask questions the smart way!

I hereby grant any person the right to use any code I post, that I am the original author of, on the autoitscript.com forums, unless I've specifically stated otherwise in the code or the thread post. If you do use my code all I ask, as a courtesy, is to make note of where you got it from.

Back up and restore Windows user files _Array.au3 - Modified array functions that include support for 2D arrays.  -  ColorChooser - An add-on for SciTE that pops up a color dialog so you can select and paste a color code into a script.  -  Customizable Splashscreen GUI w/Progress Bar - Create a custom "splash screen" GUI with a progress bar and custom label.  -  _FileGetProperty - Retrieve the properties of a file  -  SciTE Toolbar - A toolbar demo for use with the SciTE editor  -  GUIRegisterMsg demo - Demo script to show how to use the Windows messages to interact with controls and your GUI.  -   Latin Square password generator

Share this post


Link to post
Share on other sites

This is Scite2Autoit3 via installer. No errors, no msgs. Compile is working like Build...it just builds the exe without giving the Compile dialog.

As pointed out above, it's not abiding by the wrapper settings either...I have specific icon and exe location info in the wrapper but it's doing a default icon and building in the scriptdir

These were working with the version of SciTe I had earlier (not sure of that version). I'm gunna try degrading to a earlier version to see if things are working better there for now.

Current version file properties:

File version 2.2.8.0

Product version 2.80


Sean Shrum :: http://www.shrum.net

All my published AU3-based apps and utilities

'Make it idiot-proof, and someone will make a better idiot'

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0