Sign in to follow this  
Followers 0
Guest samlimster

pixelsearch uses absolute coords

3 posts in this topic

Hi folks.

I've noticed that the pixelsearch function uses absolute coordinates even if I have the MouseCoordMode set to 0.

Has anyone else noticed this? Have I done something wrong here?

The reason I know this is that I searched for a pure white pixel on my application (which has a white background). I started the search at coords (10, 129). Since the background was white, it should have returned the value of the first pixel (10,129). However, pixelsearch returned the values (11, 178). I checked my desktop which is a black an white photo and sure enough the first occurance of pure white pixels started at (11, 178).

Note that the MouseMove and MouseClick commands work relative to my window (as expected), only pixelsearch appears to be using absolute coords.

Thanks!

sam.

Share this post


Link to post
Share on other sites



Hi again folks..

Sorry, I just figured it out. There is an option called pixelcoordmode where you can specify absolute, or window mode.

Thanks!

sam.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi again folks..

Sorry, I just figured it out.  There is an option called pixelcoordmode where you can specify absolute, or window mode.

Thanks!

sam.

<{POST_SNAPBACK}>

good job figuring it out man, and welcome to the forum too!

1100111 00001011101111 00011101101111 00010111100100 00001111110100 00110111110010 00101101111001 0011100i didn't make up this form of encryption, but i like it.credit to the lvl 6 challenge on arcanum.co.nz

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0