Sign in to follow this  
Followers 0
XuxinhaKill

Button doesn't work over an image

5 posts in this topic

Button works fine when doesnt have and image under it, when it has it doesnt work...

Can anyone tell me why and/or how to fix it?

#include <ButtonConstants.au3>
#include <EditConstants.au3>
#include <GUIConstantsEx.au3>
#include <StaticConstants.au3>
#include <WindowsConstants.au3>
#Region ### START Koda GUI section ### Form=
$Form1 = GUICreate("Form1", 469, 301, 287, 123)
$Pic1 = GUICtrlCreatePic(@ScriptDir & "\a.jpg", 0, 60, 468, 180)
$Iniciar = GUICtrlCreateButton("Iniciar (F8)", 155, 172, 75, 20, $BS_CENTER)
GUICtrlSetColor(-1, 0xFFFFFF)
GUICtrlSetBkColor(-1, 0x000000)
$Sair = GUICtrlCreateButton("Sair (ESC)", 238, 172, 75, 20, $BS_CENTER)
GUICtrlSetColor(-1, 0xFFFFFF)
GUICtrlSetBkColor(-1, 0x000000)
GUISetState(@SW_SHOW)
#EndRegion ### END Koda GUI section ###
While 1
$nMsg = GUIGetMsg()
Switch $nMsg
  Case $GUI_EVENT_CLOSE
   Exit
  Case $Sair
   Exit
  Case $Iniciar
   Exit
EndSwitch
WEnd

Share this post


Link to post
Share on other sites



Stick to one thread please, it makes things a lot easier for everyone involved.


If I posted any code, assume that code was written using the latest release version unless stated otherwise. Also, if it doesn't work on XP I can't help with that because I don't have access to XP, and I'm not going to.
Give a programmer the correct code and he can do his work for a day. Teach a programmer to debug and he can do his work for a lifetime - by Chirag Gude
How to ask questions the smart way!

I hereby grant any person the right to use any code I post, that I am the original author of, on the autoitscript.com forums, unless I've specifically stated otherwise in the code or the thread post. If you do use my code all I ask, as a courtesy, is to make note of where you got it from.

Back up and restore Windows user files _Array.au3 - Modified array functions that include support for 2D arrays.  -  ColorChooser - An add-on for SciTE that pops up a color dialog so you can select and paste a color code into a script.  -  Customizable Splashscreen GUI w/Progress Bar - Create a custom "splash screen" GUI with a progress bar and custom label.  -  _FileGetProperty - Retrieve the properties of a file  -  SciTE Toolbar - A toolbar demo for use with the SciTE editor  -  GUIRegisterMsg demo - Demo script to show how to use the Windows messages to interact with controls and your GUI.  -   Latin Square password generator

Share this post


Link to post
Share on other sites

Stick to one thread please, it makes things a lot easier for everyone involved.

Yeah sorry, I realized I posted in the wrong session... then I duplicated it in the right session.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Try adding the style $BS_FLAT to the pic, so it's "$Pic1 = GUICtrlCreatePic(@ScriptDir & "a.jpg", 0, 60, 468, 180,$BS_FLAT)".

Usually does the trick for me =)

Best regards,

zvvyt

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0