Sign in to follow this  
Followers 0
Guest DavidH

Install Problem?

3 posts in this topic

Hi all,

I just installed the products, and the Examples work just fine. However, SciTe is acting just like a regular Notepad-no automated support, and the F5 or even a Save and Run don't work.

I rebooted XP of course, but no luck.

Any ideas?

Share this post


Link to post
Share on other sites



Hi all,

I just installed the products, and the Examples work just fine.  However, SciTe is acting just like a regular Notepad-no automated support, and the F5 or even a Save and Run don't work.

I rebooted XP of course, but no luck.

Any ideas?

<{POST_SNAPBACK}>

Have you installed SciTE using the SciTE4AutIt3 installer ?

Have you opened a file with a au3 extention name when trying ?


Visit the SciTE4AutoIt3 Download page for the latest versions        Beta files                                                          Forum Rules
 
Live for the present,
Dream of the future,
Learn from the past.
  :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thank you!

I re-downloaded and re-installed SciTe and everything works just fine. My browser, Firefox, seems to accumulate garbage and that may have been the cause.

-David :whistle:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0