Sign in to follow this  
Followers 0
Docfxit

SciTE options not showing

6 posts in this topic

When ever I opened SciTE in the past it highlighted all scripts and the options were showing.  Today I opened it and I don't get either.

Does anyone have any idea why.  I tried re-installing it.  They still don't show.

Thanks,

Docfxit

Share this post


Link to post
Share on other sites



Docfxit,

When I open SCiTE I get a blank editor screen (or whatever I did not close from the last session).  What do you mean by

highlighted all scripts and the options were showing

 

kylomas


Forum Rules         Procedure for posting code

"I like pigs.  Dogs look up to us.  Cats look down on us.  Pigs treat us as equals."

- Sir Winston Churchill

Share this post


Link to post
Share on other sites

When you open SciTE do you see options?  I don't.

When you open a script does it change the color of the words in the script.  It isn't doing that in mine any more.

Docfxit

Share this post


Link to post
Share on other sites

Did you make any changes to the SciTE setup, particularly au3.properties or SciteUser.properties?

Probably the easiest is to reinstall SciTE4AutoIt3 installer.

Jos


Visit the SciTE4AutoIt3 Download page for the latest versions        Beta files                                                          Forum Rules
 
Live for the present,
Dream of the future,
Learn from the past.
  :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

I uninstalled SciTE within the AutoIt folder.  I re-installed SciTE4AutoIt3.  It didn't fix it. 

I had another version of SciTE installed in C:Program FilesSciTE that I was testing for HTML editing.  It wasn't working properly either.

I uninstalled the second version.  I reinstalled SciTE4AutoIt3 and it started working.

I guess It's SciTE isn't programmed to have two versions installed on the same computer at the same time.

Thanks,

Docfxit

Share this post


Link to post
Share on other sites

#6 ·  Posted (edited)

This has everything to do with the fact that some installers set an Environment variable that changes SciTEHome to something else than the default.

I don't do that in our installer to allow for multiple instances.

Jos

Edited by Jos

Visit the SciTE4AutoIt3 Download page for the latest versions        Beta files                                                          Forum Rules
 
Live for the present,
Dream of the future,
Learn from the past.
  :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0