Jump to content
Sign in to follow this  
van_renier

Error in include IE.au3, using _IECreate

Recommended Posts

van_renier

I just downloaded v3.3.8.1 on a new system (no previous au3 installation). I'm trying to automate the loading of websites, to validate the URLS are working as expected.

The error must be occurring on the _IECreate() line (as the error occurs almost immeditely suggesting the script is not even getting to the 'sleep' line.

The error message is:

=======================

Line 560  (File "C:\Program Files (x86)\AutoIt3\Include\IE.au3"):

WEnd
WEnd^ ERROR

Error: The requested action with this object has failed.

=======================

Here is my code where I'm getting the error:

==================

#include <IE.au3>

; 2. Login to Sharepoint
; http://portal.fhlbi.com/Pages/Default.aspx
Local $oIE = _IECreate("http://portal.fhlbi.com/Pages/", 0, 1, 1, 1)
sleep ( 15500 )
Local $sHTML = _IEBodyReadHTML($oIE)
$sHTML = $sHTML & "<p><font color=red size=+5>Big RED text!</font>"
_IEBodyWriteHTML($oIE, $sHTML)

==================

Any suggestions would be greatly appreciated.

 

Thanks,

Van

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
van_renier

Groovy, Thanks Jos!

Share this post


Link to post
Share on other sites
van_renier

Crap.. downloaded/applied it, and now getting this error:

==================

Line 396  (File "C:\Program Files (x86)\AutoIt3\Include\IE.au3"):

$s_tmp = $o_window.type
$s_tmp = $o_window.type^ ERROR

Error: The requested action with this object has failed.

==================

Share this post


Link to post
Share on other sites
van_renier

Using the same script, if I change the attach attempt to 0 (zero), as in:

==================

Local $oIE = _IECreate("http://portal.fhlbi.com/Pages/", 0, 1, 1, 1)
==================

I get this error:

==================

Line 3690  (File "C:\Program Files (x86)\AutoIt3\Include\IE.au3"):

Local $oTemp = $o_object.document
Local $oTemp = $o_object.document^ ERROR

Error: The requested action with this object has failed.

==================

If set the attach to 1, as in:

==================

Local $oIE = _IECreate("http://portal.fhlbi.com/Pages/", 0, 1, 1, 1)
==================

I get this error:

==================

Line 396  (File "C:\Program Files (x86)\AutoIt3\Include\IE.au3"):

$s_tmp = $o_window.type
$s_tmp = $o_window.type^ ERROR

Error: The requested action with this object has failed.

==================

Share this post


Link to post
Share on other sites
van_renier

ah, Thanks Dan.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×