Jump to content
Sign in to follow this  
NewChild

controlsend

Recommended Posts

NewChild

When I do a ControlSend($handle, ““, $cId, “^v") and try to run it, it gives me an error of

Error: Unterminated string.

how do i fix it?

Edit: I get errors with other letters too, but unsure if it still sends if I remove the " "

Edit: I removed them, and now I get this

ControlClick($handle,$cId, Left, 1, 552, 47)

ControlClick($handle,$cId, Left^ ERROR
Error: missing separator character after keyword
Edited by NewChild

Share this post


Link to post
Share on other sites
Malkey

I have noticed using Notepad "^v" will not paste clipboard.

However, "^+v" or "^V"  will work.

Share this post


Link to post
Share on other sites
DW1

-Are you using the strange high ascii quotes you have in your post?

 

When I do a ControlSend($handle, ““, $cId, “^v") and try to run it, it gives me an error...

To see the difference between the quotes you pasted vs what I would expect:

MsgBox(0,'Odd quotes', Asc('“') & @CRLF & Asc('"'))

 

Edit: I removed them, and now I get this

ControlClick($handle,$cId, Left, 1, 552, 47)

ControlClick($handle,$cId, Left^ ERROR
Error: missing separator character after keyword

ControlClick($handle, "", $cId, "Left", 1, 552, 47)

You had left out the 2nd (text) parameter and did not quote the button parameter as specified in the help file.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×