Jump to content
Sign in to follow this  
6momo6

Help! mouseclick, and more "read"

Recommended Posts

I'm not quite educated enough on Dale's IE.au3 UDF to be giving this answer probably. But here is a stab until someone comes along and maybe sees a better solution:

Opt("MOUSECOORDMODE", 0); IF YOUR MOUSE COORDS ARE WINDOW COORDS... IF THEY ARE CLIENT COORDS USE 2 INSTEAD OF 0 ... I DON'T THINK I WOULD USE SCREEN COORDS.
HotKeySet("{ESC}", "Terminate")

#include <IE.au3>

$oIE = _IECreate()
_IENavigate($oIE, "http://www.momo.de")
;Wait for page to finish loading
MouseClick("left", 609, 14, 2)
sleep(1000)
MouseClick("left", 1149, 139)
Send("momo")
sleep(1000)
MouseClick("left", 1158, 159)
Send("momo")
sleep(1000)
MouseClick("left", 1191, 157)
sleep(3000)
MouseClick("left", 41, 252)
sleep(1000)
MouseClick("left", 351, 232)
sleep(1000)
MouseClick("left", 951, 609)
sleep(1000)
MouseClick("left", 696, 438)
sleep(1000)
MouseClick("left", 545, 274)
Send("fffffff")
MouseClick("left", 500, 315)
Send("fffffff")
MouseClick("left", 761, 563)
while 1
MouseClick("left", 506, 509)
   Do 
      Sleep(10)
;Wait for page to finish loading
   Until  $oIE.busy = 0
MouseClick("left", 11, 62)
wend
;Wait for page to finish loading


Func Terminate()
    Exit 0
EndFunc

**EDIT: TYPO

Edited by ronsrules

Common sense plays a role in the basics of understanding AutoIt... If you're lacking in that, do us all a favor, and step away from the computer.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I'm not quite educated enough on Dale's IE.au3 UDF to be giving this answer probably.  But here is a stab until someone comes along and maybe sees a better solution:

Opt("MOUSECOORDMODE", 0); IF YOUR MOUSE COORDS ARE WINDOW COORDS... IF THEY ARE CLIENT COORDS USE 2 INSTEAD OF 0 ... I DON'T THINK I WOULD USE SCREEN COORDS.
HotKeySet("{ESC}", "Terminate")

#include <IE.au3>

$oIE = _IECreate()
_IENavigate($oIE, "http://www.momo.de")
;Wait for page to finish loading
MouseClick("left", 609, 14, 2)
sleep(1000)
MouseClick("left", 1149, 139)
Send("momo")
sleep(1000)
MouseClick("left", 1158, 159)
Send("momo")
sleep(1000)
MouseClick("left", 1191, 157)
sleep(3000)
MouseClick("left", 41, 252)
sleep(1000)
MouseClick("left", 351, 232)
sleep(1000)
MouseClick("left", 951, 609)
sleep(1000)
MouseClick("left", 696, 438)
sleep(1000)
MouseClick("left", 545, 274)
Send("fffffff")
MouseClick("left", 500, 315)
Send("fffffff")
MouseClick("left", 761, 563)
while 1
MouseClick("left", 506, 509)
   Do 
      Sleep(10)
;Wait for page to finish loading
   Until  $oIE.busy = 0
MouseClick("left", 11, 62)
wend
;Wait for page to finish loading
Func Terminate()
    Exit 0
EndFunc

**EDIT:  TYPO

<{POST_SNAPBACK}>

i tested it and again... the page was not FULLY refreshed and the fucking is going to to click to the back button (2.position).

All the the happend here:

while 1
MouseClick("left", 506, 509);POSITION 1
   Do 
      Sleep(10)
;Wait for page to finish loading
   Until  $oIE.busy = 0
MouseClick("left", 11, 62);POSITION 2
wend

for more Information read above plz.

thx in advance

-momo

Share this post


Link to post
Share on other sites

Is there a pixel color you could do that is there when it refreshes?

Do

Sleep(10)

Until PixelGetColor(x-coord, y-coord) = 0xsomething?

; Do the rest of your script


Common sense plays a role in the basics of understanding AutoIt... If you're lacking in that, do us all a favor, and step away from the computer.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Is there a pixel color you could do that is there when it refreshes?

Do

Sleep(10)

Until PixelGetColor(x-coord, y-coord) = 0xsomething?

; Do the rest of your script

<{POST_SNAPBACK}>

No !! not any pixel color.. the page is fully orange and if Position 1 happend (send button) it stay same colors. There are not other methods ??

EDIT: Some pics about the colors maybe any help.

Send Button Position ^1

Posted Image

Send pressed Postion ^2

Posted Image

thx in advance

-momo

EDIT :

Pixelgetcolor msg = The decimal color is : 0

The hex color is : 000000

Edited by 6momo6

Share this post


Link to post
Share on other sites

I tried this :

$coord = PixelSearch( 0, 0, 20, 300, 0x000000, 10, 2 )
If Not @error Then
EndIf

But it doesnt help, i tried with the x a cord etc.. but nothing help.. Hmm, ok ive got a new idea how can i fix my problem. I try to explain. example : The button for send the name is : "Absenden" and the back button is just left side the "back" button can i make the script like that: If the "Absenden" button is not there // not clickable to restart and begin to 0.

For info: If Absenden has been clicked the script wait for the refreshing thee site.. and then switch to click to the back button.. if BOTH ( absenden + back) buttons arent CLICK able so RESTART and begin to new. Hope its understand able ;)

thx in advance

-momo

Share this post


Link to post
Share on other sites

Finally!! I found a way by thinking like a wild man how to fix this!

Its not i want to attack Daleholms IE.au3 script. It is very good, but i would say to Update it.. To make it better work! "Wait for page to finish loading" this thing must be better configured.. Thx all for help. You can also Close this thread-

Bye

-momo

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...