Sign in to follow this  
Followers 0
richie1985

_ieattach embedded with ie6 wont work

4 posts in this topic

hi,

for special program we have to use internet explorer 6. There it seems the function:

$oIE = _IEAttach("test", "Embedded",2)

will not work.

Is there a workaround?

Here are the Errors:

P:autoitIncludeIE.au3 (3633) : ==> The requested action with this object has failed.:
Return $oIE.Document.parentwindow
Return $oIE.Document^ ERROR

I hope you can help me.

Thx!

Erik

Share this post


Link to post
Share on other sites



If you post the full code, it will easier for us to help you.

Share this post


Link to post
Share on other sites

If you post the full code, it will easier for us to help you.

 

the full code of the IE.au3? The error comes from row 3633 in the IE.au3 File included in my script.

my script:

 

#include <IE.au3>

Local $aIE[1]

$aIE[0] = 0

Local $i = 1

While 1

    $oIE = _IEAttach("test", "Embedded", $i)

    If @error = $_IEStatus_NoMatch Then ExitLoop

    ReDim $aIE[$i + 1]

    $aIE[$i] = $oIE

    $aIE[0] = $i

    $i += 1

WEnd

MsgBox(0, "Browsers Found", "Number of browser instances in the array: " & $aIE[0])

Share this post


Link to post
Share on other sites

add the site to trusted sites in ie settings will solve the problem :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0