Sign in to follow this  
Followers 0
gil900

AutoIt3Wrapper made cahnges to my script

8 posts in this topic

#1 ·  Posted (edited)

Hello,

i have strange problem.

my script start with something like this:

;============== file info ==================
#AutoIt3Wrapper_Icon=Resources\images\Icon3.5 - 2.ico
#AutoIt3Wrapper_Res_Description=XXXXX - Beta
#AutoIt3Wrapper_Res_Fileversion=1.0.0.0
#AutoIt3Wrapper_Res_ProductVersion=1.0
#AutoIt3Wrapper_Res_LegalCopyright=XXXXXX
;================================================================

; =============================== Images ===============================
#AutoIt3Wrapper_Res_File_Add=D:\XXX\XXX\beta 16\Resources\images\XXXX.jpg, rt_rcdata, Image_ShareButton
#AutoIt3Wrapper_Res_File_Add=D:\XXX\XXX\beta 16\Resources\images\Icon3.5_compressed.png, rt_rcdata, Image_Icon


; =============================== Sounds ==============================
#AutoIt3Wrapper_Res_File_Add=Resources\Sounds\wav - compressed\XX1.wav,sound,s0015
#AutoIt3Wrapper_Res_File_Add=Resources\Sounds\wav - compressed\XX2.wav,sound,s0030

When i compile the script then AutoIt3Wrapper change it something like this:

#AutoIt3Wrapper_Icon=Resources\images\Icon3.5 - 2.ico
#AutoIt3Wrapper_Res_Description=XXXXX - Beta
#AutoIt3Wrapper_Res_Fileversion=1.0.0.0
#AutoIt3Wrapper_Res_ProductVersion=1.0
#AutoIt3Wrapper_Res_LegalCopyright=XXXXXX
#AutoIt3Wrapper_Res_File_Add=D:\XXX\XXX\beta 16\Resources\images\XXXX.jpg, rt_rcdata, Image_ShareButton
#AutoIt3Wrapper_Res_File_Add=D:\XXX\XXX\beta 16\Resources\images\Icon3.5_compressed.png, rt_rcdata, Image_Icon
#AutoIt3Wrapper_Res_File_Add=Resources\Sounds\wav - compressed\XX1.wav,sound,s0015
#AutoIt3Wrapper_Res_File_Add=Resources\Sounds\wav - compressed\XX2.wav,sound,s0030
;============== file info ==================

; =============================== Sounds ==============================

;================================================================

; =============================== Images ===============================

Why AutoIt3Wrapper change it?
I do not want this to happen ..

It makes to me a mess ..

i want to disable this thing..

thanks for helpers

Edited by gil900

Share this post


Link to post
Share on other sites



#2 ·  Posted (edited)

Doubt you are giving all information here.

What are you exactly doing to see this?

Maybe Ctrl+F7?

Show me all your SciTE outputpane information of the compile the causes this

Jos

Edited by Jos

Visit the SciTE4AutoIt3 Download page for the latest versions        Beta files                                                          Forum Rules
 
Live for the present,
Dream of the future,
Learn from the past.
  :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

#3 ·  Posted (edited)

im compile through this window with this settings:

31md.png

Edited by gil900

Share this post


Link to post
Share on other sites

#4 ·  Posted (edited)

As I said... you are not showing everything since those new lines are enclosed inside this region:

#Region ;**** Directives created by AutoIt3Wrapper_GUI ****

#EndRegion ;**** Directives created by AutoIt3Wrapper_GUI ****

Which is pretty descriptive ;)

Edited by Jos

Visit the SciTE4AutoIt3 Download page for the latest versions        Beta files                                                          Forum Rules
 
Live for the present,
Dream of the future,
Learn from the past.
  :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

ok yes, I forgot to add these lines to the example.

This is how it looks after the change:

#NoTrayIcon
#Region ;**** Directives created by AutoIt3Wrapper_GUI ****
#AutoIt3Wrapper_Icon=Resources\images\Icon3.5 - 2.ico
#AutoIt3Wrapper_Res_Description=XXXXX - Beta
#AutoIt3Wrapper_Res_Fileversion=1.0.0.0
#AutoIt3Wrapper_Res_ProductVersion=1.0
#AutoIt3Wrapper_Res_LegalCopyright=XXXXXX
#AutoIt3Wrapper_Res_File_Add=D:\XXX\XXX\beta 16\Resources\images\XXXX.jpg, rt_rcdata, Image_ShareButton
#AutoIt3Wrapper_Res_File_Add=D:\XXX\XXX\beta 16\Resources\images\Icon3.5_compressed.png, rt_rcdata, Image_Icon
#AutoIt3Wrapper_Res_File_Add=Resources\Sounds\wav - compressed\XX1.wav,sound,s0015
#AutoIt3Wrapper_Res_File_Add=Resources\Sounds\wav - compressed\XX2.wav,sound,s0030
#EndRegion ;**** Directives created by AutoIt3Wrapper_GUI ****

;============== file info ==================

; =============================== Sounds ==============================

;================================================================

; =============================== Images ===============================

Sorry for the mistake.

But it does not solve any problems .. I do not want that to happen.

Share this post


Link to post
Share on other sites

ok yes, I forgot to add these lines to the example.

But it does not solve any problems .. I do not want that to happen.

 

You have 2 options at this moment:

  1. Do not use the GUI (Ctrl+F7) to update/set any of the AutoIt3Wrapper directives but do it Manually yourself and press F7 to compile.
  2. re-Write the update routine inside AutoIt3Wrapper in a way it will not change your source and submit that to me as proposal to update it in the base install.

Jos


Visit the SciTE4AutoIt3 Download page for the latest versions        Beta files                                                          Forum Rules
 
Live for the present,
Dream of the future,
Learn from the past.
  :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

#7 ·  Posted (edited)

this is a bug right?
If not then I do not know what to know who planned it.

This bug really serious in my opinion.
I thought you might tell me to update the version but if you did not you say that then that means the bug is not repaired ..

It's a shame because I started recently to use GUI which is very convenient.
I hope the bug will be repaired soon.

thanks

Edited by gil900

Share this post


Link to post
Share on other sites

#8 ·  Posted (edited)

this is a bug right?

If not then I do not know what to know who planned it.

This bug really serious in my opinion.

I thought you might tell me to update the version but if you did not you say that then that means the bug is not repaired ..

It's a shame because I started recently to use GUI which is very convenient.

I hope the bug will be repaired soon.

thanks

Sure, but don't submit a bug report because you will piss me off even more.

This is the way I have designed the GUI to update the Directives in the script and group them together.

I don't care if you don't like it or not, but it works fine for me and is no bug.

Just stop using the GUI when you don't like it.

Jos

Edited by Jos

Visit the SciTE4AutoIt3 Download page for the latest versions        Beta files                                                          Forum Rules
 
Live for the present,
Dream of the future,
Learn from the past.
  :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  
Followers 0