Sign in to follow this  
Followers 0
peethebee

Problems with new forum's software

7 posts in this topic

#1 ·  Posted (edited)

Hi!

I just recognized that the new forum's software has been set up.

Unfortunately, some things did not turn out better - at least for Firefox users (I myself use v1.0.6):

1. the topic's options do not display correctly: their background is missing so that you can not read it good enough.

2. The Forum's are not longer availible in German. Please install the translation if possible and availible, Jon.

Please post your experiences with the new software too, in order to make the forum's even better,

peethebee

Edited by peethebee

vvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvGerman Forums: http://www.autoit.deGerman Help File: http://autoit.de/hilfe vvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv

Share this post


Link to post
Share on other sites



#2 ·  Posted (edited)

1. the topic's options do not display correctly: their background is missing so that you can not read it good enough.

Same problem in IE here...

Me would also like to have german back :-)

Edited by Raindancer

Say: "Chuchichäschtli"My UDFs:_PrintImage UDF_WinAnimate UDFGruess Raindancer

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi!

Now it works .... ;)

If you did that, Jon then Thank you very much!

peethebee


vvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvGerman Forums: http://www.autoit.deGerman Help File: http://autoit.de/hilfe vvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv

Share this post


Link to post
Share on other sites

I had that trouble when I first upgraded it and had to upload some additional files. If you clear your temp files it should be ok now.

Language files will be upgraded as soon as they exist (done by third party)

Share this post


Link to post
Share on other sites

As I'm sure you already know this, but by adding the no-cache header commands to the header file for the forums, no flush cache is necessary. ;)

I also wanted to test this beautiful new post editor


Writing AutoIt scripts since
_DateAdd("d", -2, _NowCalcDate())

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jon, I think you need re-apply the hack or whatever it is you do to enable the "Next Newest" and "Next Oldest" buttons to jump to the new posts in the respective threads.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0