Jump to content
Sign in to follow this  

_IENavigate and Win 8.1 bug

Recommended Posts


Just upgraded to Win 8.1 from Win 8 and script stopped working.

It freezes on IENaviagate - just sits there does nothing

Everything was working under Windows 8

#include <IE.au3>#include <Array.au3>
$EnableActiveX=3; RegWrite("HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Internet 
Settings\Zones\3\", "1200", "REG_DWORD", $EnableActiveX)
$oIE = _IECreate("www.facebook.com");WinSetState 
HotKeySet("{ESC}", "Terminate")
Func Terminate()  HotKeySet("{ESC}");  _IEQuit($oIE );
 ;Enable Scripting 
ActiveX $EnableActiveX=1; RegWrite("HKCU\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Internet 
Settings\Zones\3\", "1200", "REG_DWORD", $EnableActiveX)
#Region --- CodeWizard generated code Start ---;MsgBox features: 
Title=Yes, Text=Yes, Buttons=OK and Cancel, Icon=Warning
Local $iMsgBoxAnswer=2;;_IEErrorHandlerRegister("MyErrFunc")

ConsoleWrite("here");$sText = 
Sleep(999);Dim $arrURLSWhile $iMsgBoxAnswer=2 $iMsgBoxAnswer 
= MsgBox(49,"Facebook","Please login with 
facebook") Select  Case $iMsgBoxAnswer = 1 ;OK
  Case $iMsgBoxAnswer = 2 ;Cancel
 EndSelect #EndRegion --- CodeWizard generated code End ---

Share this post

Link to post
Share on other sites

is there any workaround? I reinstalled AutoIt with 32 bit setting - same thing.

Share this post

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  


Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.