Sign in to follow this  
Followers 0
m1975michael

MapDriveAdd XP Systems Account

3 posts in this topic

I am trying to map a drive with credentials in Windows XP with the systems account.  The following is my line of code.  

$sIPAddress = "10.10.28.230"
DriveMapAdd("z:", "\\" & $sIPAddress & "\backups", 0, "admin", "password")

It will map running under a non systems account but not under the systems account.  This code works correctly under Windows 7 using the systems account.  If you have any suggestions it would be greatly appreciated.  Thank you.

Share this post


Link to post
Share on other sites



Hi, m1975michael. Can you explain why you're trying to map a drive as the System account? Is this for a service account, or some sort of application helper service? Typically when I need to use the system (or a service) account, I just create a symbolic link rather than map a drive.


√-1 2^3 ∑ π, and it was delicious!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi, m1975michael. Can you explain why you're trying to map a drive as the System account? Is this for a service account, or some sort of application helper service? Typically when I need to use the system (or a service) account, I just create a symbolic link rather than map a drive.

 

I am backup computers with this script and using LanDesk to run the script.  I needs to run the script with the system account so I do not have to worry about if a user is logged in to the system and has proper permissions.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0