Sign in to follow this  
Followers 0
Khryus

Pic controls with/without images temporarily disappear when GUICtrlSetPos is used on them?

3 posts in this topic

Hi, I've just finished writing a little function to move and resize picture controls in a particular way, which makes use of GUICtrlSetPos.

The controls are moved and resized accordingly, however, while they're being moved/resized, they seem to disappear (as in they only leave the window color where the control is) and I can't move the mouse/use the keyboard while the process is going .

Is this supposed to happen?


"The story of a blade is linked in Blood." 

―Yasuo

 

Share this post


Link to post
Share on other sites



Khryus,

to move and resize picture controls in a particular way

And we are supposed to guess how? A reproducer script would be helpful. ;)

M23


Any of my own code posted anywhere on the forum is available for use by others without any restriction of any kind._______My UDFs:

Spoiler

ArrayMultiColSort ---- Sort arrays on multiple columns
ChooseFileFolder ---- Single and multiple selections from specified path treeview listing
Date_Time_Convert -- Easily convert date/time formats, including the language used
ExtMsgBox --------- A highly customisable replacement for MsgBox
GUIExtender -------- Extend and retract multiple sections within a GUI
GUIFrame ---------- Subdivide GUIs into many adjustable frames
GUIListViewEx ------- Insert, delete, move, drag, sort, edit and colour ListView items
GUITreeViewEx ------ Check/clear parent and child checkboxes in a TreeView
Marquee ----------- Scrolling tickertape GUIs
NoFocusLines ------- Remove the dotted focus lines from buttons, sliders, radios and checkboxes
Notify ------------- Small notifications on the edge of the display
Scrollbars ----------Automatically sized scrollbars with a single command
StringSize ---------- Automatically size controls to fit text
Toast -------------- Small GUIs which pop out of the notification area

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Khryus,

And we are supposed to guess how? A reproducer script would be helpful. ;)

M23

 

Touché. While making the reproducer script I figured out that the problem doesn't lie in the function, but it's probably something else in my script which is causing the problem (seeing as the reproducer works correctly.

Here are both:

reproducer: http://puu.sh/crEJv/790ab96ff2.au3

main (removed u&p): http://puu.sh/crEIV/3a8e666f90.au3

For the main script you need to use the InputEvent UDF.


"The story of a blade is linked in Blood." 

―Yasuo

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0