Jump to content

Recommended Posts

i seem to be having a lot of trouble today....

it's weird though, i was trying to find the position of the urlbar in I.E, either Edit1 or ComboBox1, but no matter what i try, it gives me the wrong co-ords. (somewhere near the back button)

::Edit:: nvm, just realised the co-ords are window related...

::Edit2:: Hmm, seems like even if i knew that, i can't seem to get the mouse to move to the co-ord properly...

Edited by Faleira

[quote]If whenever you feel small, useless, offended, depressed, and just generally upset always remember......you were once the fastest and most vicious sperm out of hundreds of millions![/quote]

Link to post
Share on other sites

i seem to be having a lot of trouble today....

it's weird though, i was trying to find the position of the urlbar in I.E, either Edit1 or ComboBox1, but no matter what i try, it gives me the wrong co-ords. (somewhere near the back button)

::Edit:: nvm, just realised the co-ords are window related...

::Edit2:: Hmm, seems like even if i knew that, i can't seem to get the mouse to move to the co-ord properly...

you could always just

Send("{F6}")

to give the focus to the address bar... or better yet, check out the ie.au3 by dale for all of your IE control needs. i haven't yet run into an ie issue it couldn't handle

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...