Jump to content
Sign in to follow this  
bohni

Aut2Exe crashes with memory allocation error

Recommended Posts

Hi,

I am using autoIt for several yeary now to create an installer for my software.

Today I tried to build one for a debug version of the software.

Aut2Exe crashes and showed a dialog with a "memory allocation error".

Somehow the debug build seems to hit some limit.

The Installer is normally about 700MB big .. is there a known limit near 1GB which I might hit?

I was able to reproduce this problem, ie. it does not look like a random bug.

I was using 3.3.8.1

Edited by bohni

Share this post


Link to post
Share on other sites

I think you had <700 MB Ram free when this happen, I don't know much about it...

Try changing "FileInstall Compression: " to "Lowest" when compiling, TD ;)


A cross-platform implementation of the AutoIt language

My contributions to the AutoIt Community ##AutoIt at freenode, real-time chat

3fHNZJ.gif

Spoiler

If I have hurt or offended you in anyway, Please accept my apologies, I never (regardless of the situation) intend to do that to anybody.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Then its hard to identify the problem, please provide much details as possible. In the meanwhile try running MemTest86

TD :)


A cross-platform implementation of the AutoIt language

My contributions to the AutoIt Community ##AutoIt at freenode, real-time chat

3fHNZJ.gif

Spoiler

If I have hurt or offended you in anyway, Please accept my apologies, I never (regardless of the situation) intend to do that to anybody.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...