Jump to content
Sign in to follow this  
Cyborg5000

Cant go back or to the home url if i embed ie with a form

Recommended Posts

Cyborg5000

Cant go back or to the home url if i embed ie with a form....

Share this post


Link to post
Share on other sites
Cyborg5000

Cant go back or to the home url if i embed ie with a form....

$System = GUICreate("BIOS", 613, 657, 194, 15, BitOR($GUI_SS_DEFAULT_GUI, $WS_MINIMIZE,$WS_OVERLAPPEDWINDOW + $WS_CLIPSIBLINGS + $WS_CLIPCHILDREN))
$Sysname = GUICtrlCreateLabel("System Name", 8, 16, 255, 20, $SS_CENTER, BitOR($WS_EX_CLIENTEDGE, $WS_EX_STATICEDGE))
GUICtrlSetFont(-1, 10, 800, 0, "MS Sans Serif")
$Sysbiosver = GUICtrlCreateLabel("Installed System BIOS Version", 8, 112, 255, 20, $SS_CENTER, BitOR($WS_EX_CLIENTEDGE, $WS_EX_STATICEDGE))
GUICtrlSetFont(-1, 10, 800, 0, "MS Sans Serif")
$biosreldt = GUICtrlCreateLabel("BIOS Release Date", 8, 80, 255, 20, $SS_CENTER, BitOR($WS_EX_CLIENTEDGE, $WS_EX_STATICEDGE))
GUICtrlSetFont(-1, 10, 800, 0, "MS Sans Serif")
$model = GUICtrlCreateLabel("System Model", 8, 48, 255, 20, $SS_CENTER, BitOR($WS_EX_CLIENTEDGE, $WS_EX_STATICEDGE))
GUICtrlSetFont(-1, 10, 800, 0, "MS Sans Serif")
$dellavlbi = GUICtrlCreateLabel("Available Dell Bios Version", 184, 144, 255, 20, $SS_CENTER, BitOR($WS_EX_CLIENTEDGE, $WS_EX_STATICEDGE))
GUICtrlSetFont(-1, 10, 800, 0, "MS Sans Serif")
$sysmodel = GUICtrlCreateInput("", 424, 48, 177, 21, BitOR($GUI_SS_DEFAULT_INPUT, $ES_CENTER), BitOR($WS_EX_CLIENTEDGE, $WS_EX_STATICEDGE))
$Biorlsdt = GUICtrlCreateInput("", 424, 80, 177, 21, BitOR($GUI_SS_DEFAULT_INPUT, $ES_CENTER), BitOR($WS_EX_CLIENTEDGE, $WS_EX_STATICEDGE))
$sysbiover = GUICtrlCreateInput("", 424, 112, 177, 21, BitOR($GUI_SS_DEFAULT_INPUT, $ES_CENTER), BitOR($WS_EX_CLIENTEDGE, $WS_EX_STATICEDGE))
$sysnamd = GUICtrlCreateInput("", 424, 16, 177, 21, BitOR($GUI_SS_DEFAULT_INPUT, $ES_CENTER), BitOR($WS_EX_CLIENTEDGE, $WS_EX_STATICEDGE))
Local $oIE = _IECreateEmbedded()
$GUIActiveX = GUICtrlCreateObj($oIE, 8, 176, 594, 380)
$bck = GUICtrlCreateButton("Back", 400, 600, 97, 33, $BS_DEFPUSHBUTTON)
$FWD = GUICtrlCreateButton("Forward", 512, 600, 89, 33, $BS_DEFPUSHBUTTON)
$hom = GUICtrlCreateButton("Home", 8, 600, 89, 33, $BS_DEFPUSHBUTTON)
$Stp = GUICtrlCreateButton("Stop", 120, 600, 97, 33, $BS_DEFPUSHBUTTON)


_IEAction($oInputs, "scrollintoview")

While 1
    Local $iMsg = GUIGetMsg()
    Select
        Case $iMsg = $GUI_EVENT_CLOSE

            ExitLoop

        Case $Sysname
        Case $Sysbiosver
        Case $biosreldt
        Case $model
        Case $dellavlbi
        Case $sysmodel
        Case $Biorlsdt
        Case $sysbiover
        Case $sysnamd
        Case $iMsg = $bck
            _IEAction($oIE, "back")

        Case $iMsg = $FWD
            _IEAction($oIE, "forward")

        Case $iMsg = $hom
            _IENavigate($oIE, $url)
            _IEAction($oIE, "stop")
            _IEAction($oIE, "back")

        Case $iMsg = $Stp
            _IEAction($oIE, "stop")

    EndSelect
WEnd
Exit

Share this post


Link to post
Share on other sites
Cyborg5000

Thanks this is resolved..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×