PoneToungthar

AutoIt Error

5 posts in this topic

I Decompiled a .exe file to .au3 using Exe2aut.exe. It decompiled but I cannot run decompiled .au3 file. It have an error occure, What can i do?

Share this post


Link to post
Share on other sites



Use the same AutoIt-Version you used to compile the script.

1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites

#3 ·  Posted (edited)

I Decompiled a .exe file to .au3 using Exe2aut.exe. It decompiled but I cannot run decompiled .au3 file. It have an error occure, What can i do?

Doubt you ran our exe2aut.exe to retrieve the source but show us the scriptcode and explain the error you have.
Oh: by the way, also read our forum rules in relation to decompilation topics to ensure you stick within these rules. :)

Jos

Edited by Jos
1 person likes this

Visit the SciTE4AutoIt3 Download page for the latest versions        Beta files                                                          Forum Rules
 
Live for the present,
Dream of the future,
Learn from the past.
  :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

#4 ·  Posted (edited)

Thank for reply. Here is the script.

 

Edited by Jos
removed script

Share this post


Link to post
Share on other sites

#5 ·  Posted (edited)

It is clear you have not read our forum rules and you have NOT used any AutoIt3 supported software to obtain the source.
The script is also Obfuscated, so ask the creator of the script for the original source.
So you better read those forumrules now and stick to them!

Jos

Edited by Jos

Visit the SciTE4AutoIt3 Download page for the latest versions        Beta files                                                          Forum Rules
 
Live for the present,
Dream of the future,
Learn from the past.
  :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.