Alexxander

Control send

1 post in this topic

#1 ·  Posted (edited)

i'm trying to control send a javascript to chome developer console

ControlSend("Developer Tools","","Chrome_RenderWidgetHostHWND1","hi")

Untitled.png

why it is not working ?

Edited by Alexxander

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

  • Similar Content

    • TheWizEd
      By TheWizEd
      It seems AutoIt for Chrome is no longer working.  It's not in Google Store so not able to enable.  I can download the crx and drag to chrome but I can't figure out any way to enable the extension.
    • zxc3
      By zxc3
      Are there any examples of a script for Сhrome that allows you to check whether the information in the browser window has changed with a certain periodicity and signal this for 32-bit Windows.
    • fenhanxue
      By fenhanxue
      Q 1:
      How to judge whether the Chrome has been installed. How to get the complete route of chrome if it is installed?

      Q 2:
      How to judge whether the Adobe Flash Player has been installed.
    • FMS
      By FMS
      Hello,
      I'm trying to wright a automated process to show some URL's in chrome browsers on multiple screens.
      I've 4 screens and want to show on each screen another instance of chrome whit its own URL.
      In mine search on the site i din't find any topic for this specific problem.
      The way I was trying is something like :
      ShellExecute("chrome.exe", "http://URL1 --start-maximized") so I'll not see the addressbar but it was not opend full screen .
      I've some questions about this way:
      -Is there a way to maximize it on a dedicated screen ?
      (like URL1 on screen 1 , URL2 on screen 2 etc...)
      -Shellexecute will add a tab on a existing browser and will not open another instance, is there a way to work around this?
      Is there somebody who had the same problem whit chrome?
      thanks in advanced.
      edit: I've checked the chrome UDF but it din't same to get the job done....
    • lganta
      By lganta
      Hello!
      I created some scripts for a simple farming bot a few years ago and they rely on ControlSend.
      A year ago I quit that game and then installed Windows 10 (was using windows 7).
      Recently I installed that game and tried running them again and they seem to work (I have some messages displayed on the screen with the state of the bot ), except for the ControlSend part (which obviously is crucial).
      I started debugging the scripts so I created a basic script that makes use of Send. I tested this with Notepad in focus and works just fine and then with my game window in focus and it didn't work (it's supposed to write that text in an input box from the game).
      #include <MsgBoxConstants.au3> Sleep(3000); Send("some text"); MsgBox($MB_OK, "Notification", "Control was sent!");  
      Is there a way for the creators of the game to create some kind of security system against this? Or something happens because I updated to Windows 10?
      Is there something I'm missing?
      Thank you!