kingjacob90

Email smtp settings

6 posts in this topic

Hi

I used to be able to send emails using auoit's INetSmtpMail function using my ISP's smtp server smtp.xtra.co.nz but they have changed it and now it dose not work because it needs to have authentication or somthing like that. Is there a way around this. Another smtp server i can direct emails to?

Thanks for any help.

Share this post


Link to post
Share on other sites



Yes I have tried this UDF but have not been able to get it to work  :(

Share this post


Link to post
Share on other sites

4 - Unable to create socket. The SMTP server xtra.co.nz used to work but they mad a change and I started getting this error, your UDF gave an error too. I am wondering if there is a way to connect to a more simpler SMTP server, one that will work with the autoit smtp function.

Share this post


Link to post
Share on other sites

"Gave an error" is not much I can help you with. You will have to be specific. ;)

It works with GMail/Yahoo/Hotmail secure smtp so doubt your supplier has come up with something different and it likely is just a matter of supplying the correct info to the UDF.

Jos


Visit the SciTE4AutoIt3 Download page for the latest versions  - Beta files                                How to post scriptsource        Forum Rules
 
Live for the present,
Dream of the future,
Learn from the past.
  :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now