cyberalau3

Cant find the program directory

12 posts in this topic

Just got back to Autoit after a short break and am getting this error  "! Unable to determine the location of the AutoIt3 program directory!" when using "Tools Compile" and when using "Tools GO". I'm sure it's something I did. Why might this happen,and how might I correct it?  I am on Windows 10 autoit version 3.

Thanks for any help in advance

cyberalau3

Share this post


Link to post
Share on other sites



Jos ... here it is

 

>"C:\Program Files (x86)\AutoIt3\SciTE\AutoIt3Wrapper\AutoIt3Wrapper.exe" /run /prod /ErrorStdOut /in "C:\AutoItSrcFiles\AlsNewMenu.au3" /UserParams    
+>16:06:35 Starting AutoIt3Wrapper v.14.801.2025.0 SciTE v.3.4.4.0   Keyboard:00000409  OS:WIN_81/  CPU:X64 OS:X64    Environment(Language:0409)
+>         SciTEDir => C:\Program Files (x86)\AutoIt3\SciTE   UserDir => C:\Users\AL\AppData\Local\AutoIt v3\SciTE\AutoIt3Wrapper   SCITE_USERHOME => C:\Users\AL\AppData\Local\AutoIt v3\SciTE
! Unable to determine the location of the AutoIt3 program directory!
+>16:06:36 AutoIt3Wrapper Finished.
>Exit code: 0    Time: 0.8545


Thanks for any help you can give me     and  Merry Christmas

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yes, Autoit3 is in the c:\Program Files (x86) directory

Al

Share this post


Link to post
Share on other sites

Any reason you are 2 releases of the full SciTE4AutoIt3 behind?  Maybe try installing the latest version to see if that helps.

Jos

 


Visit the SciTE4AutoIt3 Download page for the latest versions  - Beta files                                How to post scriptsource        Forum Rules
 
Live for the present,
Dream of the future,
Learn from the past.
  :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Where do I find this?

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sorry ........

Share this post


Link to post
Share on other sites

I did the update and then looked at the version in SciTE help about, is this correct???

SciTE
Version 3.6.0
    Aug  4 2015 17:34:27
by Neil Hodgson.
 Updated by Jos
Check the SciTE4AutoIt3 Homepage for Updates
December 1998-August 2015.
http://www.scintilla.org
Lua scripting language by TeCGraf, PUC-Rio
    http://www.lua.org
Contributors:

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Just getting back to all this. If anything, it got worse. I am going to save all my au3 scripts and then uninstall autoit and scite stuff then try re-installing from the download page you gave me. Any suggestions or tips you can give me?

Thanks

cyberalau3

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now