dolphins

AutoIt3Wrapper

6 posts in this topic

Hi,

I want to use directives for the AutoIt3Wrapper. On my production machine I am using AutoIt Version 3.3.8.1 and SciTE Version 2.28. Since I am not using SciTE for editing, I didn't care about that old Version since now. But in Version 2.28 there is no AutoIt3Wrapper included. On a test machine I am running 3.3.14.0 and SciTE 3.6.0 (AutoIt3Wrapper is included).

I want to use #AutoIt3Wrapper_res_requestedExecutionLevel. How should I proceed now for my production machine with AutoIt 3.3.8.1. Can I upgrade to SciTE 3.6.0 without any (bad) impact on my installed AutoIt Version 3.3.8.1? And after I installed SciTE 3.6.0 what do I have to do to 'activate' the #AutoIt3Wrapper_res_requestedExecutionLevel directive? For example I would write #AutoIt3Wrapper_res_requestedExecutionLevel=requireAdministrator at the beginning of my .au3-file. Anything else I have to do, so that this directive will be used?

Regards
dolphins

Share this post


Link to post
Share on other sites



#2 ·  Posted (edited)

Ok, I did find out how it works on my test machine.

So there is only the question left, if the Installation of SciTE will have any (bad) Impact on my installed 3.3.8.1 Version of AutoIt. And maybe also the question, if SciTE 3.6.0 will work together with AutoIt 3.3.8.1 out of the box? Since this is my production machine I really would like to know about any possible issues, before i try it :)    Thanks in advance!

Edited by dolphins

Share this post


Link to post
Share on other sites

Should work fine, all that might happen is that the AutoIt3 config files used for highlighting etc will be upgraded to the newer version of AutoIt3.

Jos


Visit the SciTE4AutoIt3 Download page for the latest versions  - Beta files                                How to post scriptsource        Forum Rules
 
Live for the present,
Dream of the future,
Learn from the past.
  :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ok, thanks. I will give it a try.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Oh well, if I try to compile a au3 file within SciTE 3.6.0 on my production machine that has AutoIt Version 3.3.8.1 I run into compile Errors. This version don't know about some syntax that is used in the AutoIt3Wrapper au3-files.

Since I don't want to upgrade from 3.3.8.1 to a newer version of AutoIt on my production machine, I guess I have to compile those au3-files with AutoIt3Wrapper-directives on my test machine.

Share this post


Link to post
Share on other sites

You have to be a little clearer to me to understand what the issue is. In case it is au3check that is giving errors then it simply means you need to restore the config files for Autoit3 for your version (as I kinda already mentioned). ;)

Jos 


Visit the SciTE4AutoIt3 Download page for the latest versions  - Beta files                                How to post scriptsource        Forum Rules
 
Live for the present,
Dream of the future,
Learn from the past.
  :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now