Sign in to follow this  
Followers 0
Jamie

_StringEncrypt Problems

4 posts in this topic

Hi,

Can anyone explain why the following code does not return 'JAMIE' and instead returns junk ?

#include <String.au3>
MsgBox( 0, "", _StringEncrypt( 0, "test", _StringEncrypt( 1, "test", "JAMIE", 1), 1) );

Thanks in advance,

Jamie.

Share this post


Link to post
Share on other sites



Hi,

Can anyone explain why the following code does not return 'JAMIE' and instead returns junk ?

#include <String.au3>
MsgBox( 0, "", _StringEncrypt( 0, "test", _StringEncrypt( 1, "test", "JAMIE", 1), 1) );

Thanks in advance,

Jamie.

Try this

#include <String.au3>
$var =  _StringEncrypt( 1, "test", "JAMIE")
MsgBox( 0, "", _StringEncrypt( 0, $var, "JAMIE") )

Remember JAMIE is the password not test



Get Beta versions Here Get latest SciTE editor Here AutoIt 1-2-3 by Valuater - A great starting point.

Time you enjoyed wasting is not wasted time ......T.S. Elliot
Suspense is worse than disappointment................Robert Burns
God help the man who won't help himself, because no-one else will...........My Grandmother

Share this post


Link to post
Share on other sites

#3 ·  Posted (edited)

#include <String.au3>
MsgBox( 0, "", _StringEncrypt( 0, _StringEncrypt( 1, "test", "JAMIE", 1), "JAMIE", 1) )

Edit: Too quick, BigDod

Edited by MHz

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ah! Thanks guys; I got mixed up ;-)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0