antmar904

exe syntax

5 posts in this topic

Hi all.

I'm trying to install a program but I can't seem to get the syntax correct.

RunWait(@ScriptDir & 'clientsetup.exe /s /v"/qb /norestart /l*v C:\ImageNowInstall.log', "", @SW_HIDE)

 

Share this post


Link to post
Share on other sites



@ScriptDir doesn't end with a trailing backslash unless it is the root of the drive.

RunWait(@ScriptDir & '\clientsetup.exe

 


If I posted any code, assume that code was written using the latest release version unless stated otherwise. Also, if it doesn't work on XP I can't help with that because I don't have access to XP, and I'm not going to.
Give a programmer the correct code and he can do his work for a day. Teach a programmer to debug and he can do his work for a lifetime - by Chirag Gude
How to ask questions the smart way!

I hereby grant any person the right to use any code I post, that I am the original author of, on the autoitscript.com forums, unless I've specifically stated otherwise in the code or the thread post. If you do use my code all I ask, as a courtesy, is to make note of where you got it from.

Back up and restore Windows user files _Array.au3 - Modified array functions that include support for 2D arrays.  -  ColorChooser - An add-on for SciTE that pops up a color dialog so you can select and paste a color code into a script.  -  Customizable Splashscreen GUI w/Progress Bar - Create a custom "splash screen" GUI with a progress bar and custom label.  -  _FileGetProperty - Retrieve the properties of a file  -  SciTE Toolbar - A toolbar demo for use with the SciTE editor  -  GUIRegisterMsg demo - Demo script to show how to use the Windows messages to interact with controls and your GUI.  -   Latin Square password generator

Share this post


Link to post
Share on other sites

You are missing a backslash infront of clientsetup.exe and possibly a double quote in the parameters.

Could you just test the full commandline from the CMD prompt and share that here when you still have issues?

Jos


Visit the SciTE4AutoIt3 Download page for the latest versions        Beta files                                                          Forum Rules
 
Live for the present,
Dream of the future,
Learn from the past.
  :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

This seems to work.

RunWait(@ScriptDir & '\clientsetup713.exe /s /v"/qb /norestart /l*v C:\ImageNowInstall.log"', "", @SW_HIDE)

Thank you all for your help.

Share this post


Link to post
Share on other sites

thanks! i'm looking for this xD

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now