bluefollower

_Date_Time_LocalFileTimeToFileTime Crashes

8 posts in this topic

I cannot get the function to work. Using just the Example for this causes AutoIT to crash. Have tried compiled (x86 and x64) or just running au3 file.

Faulting application name: AutoIt3.exe, version: 3.3.14.2, time stamp: 0x55fc1979
Faulting module name: KERNELBASE.dll, version: 6.1.7601.19135, time stamp: 0x56a1c79e
Exception code: 0xc0000005
Fault offset: 0x000090bb
Faulting process id: 0x1cdc
Faulting application start time: 0x01d194a373450d1e
Faulting application path: C:\Program Files (x86)\AutoIt3\AutoIt3.exe
Faulting module path: C:\windows\syswow64\KERNELBASE.dll
Report Id: b3268fe1-0096-11e6-8a57-ba8d2b468fe4

I have tried this on another PC and I get the same result. Both machines using Win7 x64

I'm nor sure where else I can go now so any assistance would be greatly appreciated

Share this post


Link to post
Share on other sites



No problems with win10 x64:43_Time.jpg.087bc73afe472a54bf7b2d7d05ef

Share this post


Link to post
Share on other sites

I went to lunch and now it seems to be working. I spent hours on this this morning

Share this post


Link to post
Share on other sites

I tried this again this morning (win7 x64) and it's crashing again. It work fine on my Win10 x64 machine too.

I am based in the UK so not sure if this may be related to that locale or running in the morning or DST. This is very strange

Share this post


Link to post
Share on other sites

You tried original example or changed something?

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

I can also confirm that these crash too:

 

_Date_Time_SystemTimeToTzSpecificLocalTime

_Date_Time_TzSpecificLocalTimeToSystemTime

Share this post


Link to post
Share on other sites
25 minutes ago, AutoBert said:

You tried original example or changed something?

 

Yes, just using the scripts as they come

Share this post


Link to post
Share on other sites

#8 ·  Posted (edited)

on Microsoft Windows 7 Enterprise x64 and in the UK - AutoIt v3.3.10.2 no problems running the script as found in help:

System time to local time .: 04/13/2016 14:43:14
Local time to system time .: 04/13/2016 13:43:14
 

Edited by Jury
additional info added

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now