Jump to content
TheDcoder

Strange SciTE Bug?

Recommended Posts

TheDcoder

Hello, Today I discovered a bug in SciTE:

https://www.youtube.com/watch?v=AbDMXTx5R-k

It was working fine until I started using it in Git... Thanks in Advance, TD :)


AutoIt.4.Life Clubrooms - Life is like a Donut (secret key)

Spoiler

My contributions to the AutoIt Community

Some messages & Apologizes:

If I hurt you, Please accept my apologies, I never (regardless of the situation) mean to hurt anybody!!!

Also, I am very busy with my project so I will appear in the last row of the online list, if you want to contact me: Email@TheDcoder.xyz

Or you can have a nice chat with me in freenode, I use the same nick on freenode too!

3fHNZJ.gif

PLEASE JOIN ##AutoIt AND HELP THE IRC AUTOIT COMMUNITY!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Jos
6 hours ago, TheDcoder said:

I started using it in Git

What does this mean?  It seems that AutoIt3Wrapper can't find or access/open the sourcefile.

You also seem to be behind on updating SciTE4AutoIt3!

Jos

Edited by Jos

Visit the SciTE4AutoIt3 Download page for the latest versions  - Beta files                                How to post scriptsource        Forum Rules
 
Live for the present,
Dream of the future,
Learn from the past.
  :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
TheDcoder

@Jos Well... I just checked and it works fine now, I honestly don't know why :think:... Maybe I forgot to reopen the file after move the file?


AutoIt.4.Life Clubrooms - Life is like a Donut (secret key)

Spoiler

My contributions to the AutoIt Community

Some messages & Apologizes:

If I hurt you, Please accept my apologies, I never (regardless of the situation) mean to hurt anybody!!!

Also, I am very busy with my project so I will appear in the last row of the online list, if you want to contact me: Email@TheDcoder.xyz

Or you can have a nice chat with me in freenode, I use the same nick on freenode too!

3fHNZJ.gif

PLEASE JOIN ##AutoIt AND HELP THE IRC AUTOIT COMMUNITY!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Jos

That could indeed give this issue, when SciTE thinks it doesn't need to be saved and then you move the file. 

You also seem to be behind on updating SciTE4AutoIt3!

Jos

Edited by Jos

Visit the SciTE4AutoIt3 Download page for the latest versions  - Beta files                                How to post scriptsource        Forum Rules
 
Live for the present,
Dream of the future,
Learn from the past.
  :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
TheDcoder

@Jos Oh, I forgot to check for updates lol. Will update now...


AutoIt.4.Life Clubrooms - Life is like a Donut (secret key)

Spoiler

My contributions to the AutoIt Community

Some messages & Apologizes:

If I hurt you, Please accept my apologies, I never (regardless of the situation) mean to hurt anybody!!!

Also, I am very busy with my project so I will appear in the last row of the online list, if you want to contact me: Email@TheDcoder.xyz

Or you can have a nice chat with me in freenode, I use the same nick on freenode too!

3fHNZJ.gif

PLEASE JOIN ##AutoIt AND HELP THE IRC AUTOIT COMMUNITY!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.