Jump to content

Recommended Posts

for some reason this very simple script just doesn't work

HotKeySet ( "o", "ooble" )
Do
    Sleep(1)
Until 1=2
Func ooble()
    Send ( "oble" )
EndFunc

it types "ble" for infinity until i stop it B)

The cake is a lie.www.theguy0000.com is currentlyUP images.theguy0000.com is currentlyUP all other *.theguy0000.com sites are DOWN

Link to post
Share on other sites

thats because send is initiating the hotkey.

set a different hotkey or look at the help file for a way around this.. or ill post it if you need later.. but just change the hotkey

Edited by t0ddie

Valik Note Added 19 October 2006 - 08:38 AMAdded to warn level I just plain don't like you.

Link to post
Share on other sites

also i remember the solution if you dont want to change hotkey

you set the function again with no hotkey specified.. that will reset the "o" key or whatever key you happen to be using.

like so

hotkeyset ("","function")

then you set it again after you use the send command back to the key you were using

Edited by t0ddie

Valik Note Added 19 October 2006 - 08:38 AMAdded to warn level I just plain don't like you.

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...