jresine

Compilation problem with icon (false positives virus)

2 posts in this topic

#1 ·  Posted (edited)


Hello, I have a problem, when I compile a script, my antivirus reports a virus "Application.Win32.InstallMetrix.LQL @ .....".
I use the latest version of autoit and autoit3wrapper GUI.

#Region ;**** Directives created by AutoIt3Wrapper_GUI ****
#AutoIt3Wrapper_Icon=Setup.ico
#AutoIt3Wrapper_Res_Description=Installeur
#AutoIt3Wrapper_Res_Fileversion=1.0.0.0
#AutoIt3Wrapper_Res_LegalCopyright=(c) jresine
#AutoIt3Wrapper_Res_Language=1036
#EndRegion ;**** Directives created by AutoIt3Wrapper_GUI ****

but when I remove the compilation of the icon "#AutoIt3Wrapper_Icon = Setup.ico" I have no more alert. What is the worry with the icons? I had several cases on my diferent script.

Thank you for your help

Edited by jresine

Share this post


Link to post
Share on other sites



That's why we have those pinned  topics in this forum. ;)

By the way: AutoIt3Wrapper doesn't do anything with the ICO updates, just tell AUT2EXE which ICO file to use.

Jos

 


Visit the SciTE4AutoIt3 Download page for the latest versions  - Beta files                                How to post scriptsource        Forum Rules
 
Live for the present,
Dream of the future,
Learn from the past.
  :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now