Jump to content
Sign in to follow this  
MacG

Some GUI-parts missing (with Koda designed)

Recommended Posts

I try to build a GUI similar to a real Locomotive Operating Display for a TCP-client with is connected via a TCP-server to the game Train Simulator. It was my first try with Koda. At Koda it looks good, but as a running script, there are some words missing. Minor bugs I have already fixed. The line with "editiert" works better then I could reach with Koda. Is "GUICtrlCreateGroup("", -99, -99, 1, 1)" at end of each group "necessary"? Optional: How can I fix the flickering seconds at "BC"?

Here is the code:

Attached is the Koda-file and a screenshot of the Koda GUI.

<snip>

<snip>

Edited by JLogan3o13

Share this post


Link to post
Share on other sites

My fault, "GUICtrlCreateGroup("", -99, -99, 1, 1)" close the group. I have it never used for the last 9 years. :o

But why isn't displayed the group text?

Share this post


Link to post
Share on other sites

@MacG you seem to have missed the forum rules on your way in. I suggest you read them now, particularly the section on game automation, and you will see why this topic is locked. You will receive no help on this subject.


"Profanity is the last vestige of the feeble mind. For the man who cannot express himself forcibly through intellect must do so through shock and awe" - Spencer W. Kimball

How to get your question answered on this forum!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...